SEGRE

DEPORTES

Mbaye i Diene, del Força Lleida, no poden viatjar al Senegal a l'estar tancades les fronteres per la pandèmia

Mbaye i Diene, del Força Lleida, no poden viatjar al Senegal a l’estar tancades les fronteres per la pandèmia || “Hi ha molta por a causa de la falta de recursos”

Ablaye Mbaye i Pa Mor Diene comparteixen pis a Lleida i estan en contacte permanent amb el Senegal.

Ablaye Mbaye i Pa Mor Diene comparteixen pis a Lleida i estan en contacte permanent amb el Senegal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ablaye Mbaye i Pa Mor Diene, els dos senegalesos de l’ICG Força Lleida, desconeixen quan podran tornar al seu país, ja que el govern ha tancat les fronteres i tampoc permet l’entrada de ciutadans que procedeixin de l’estranger. “No hi ha gaires casos, però la gent sí que té molta por que pugui entrar el coronavirus. Si aquí les coses han anat malament, imagina’t al Senegal, on no tenim els mateixos recursos”, assenyala Mbaye, un dels capitans de l’ICG Lleida.

“El primer cas que van detectar era el d’una persona que tornava d’Itàlia. Així que van tancar les fronteres. No deixen entrar ningú ni que viatgis pel país. Així que, encara que poguéssim tornar, ens hauríem de quedar a Dakar”, afegeix Mbaye. “Les nostres famílies estan bé, no hi ha hagut cap cas. Penses que això durarà un parell de setmanes i ara no sabem quan tornarem, ja que la data que sospesen és el 2 de juny, però pot canviar”, assenyalen els jugadors, que agraeixen sortir al carrer.

“Cada dia ens aixequem i fem una mica d’exercici a casa. Almenys podem sortir a córrer una mica. Tenim unes instruccions del club per tornar a agafar una mica la forma”, asseguren. Pel que fa al futur de la LEB Or, els senegalesos comparteixen la preocupació de la majoria de jugadors. “Haurem d’estrènyer-nos tots el cinturó. Serà complicat”, van concloure.

tracking