SEGRE

DEPORTES

La Lliga, el 20 de juny

Javier Aguirre, entrenador del Leganés, revela que als clubs ja els han comunicat que en aquesta data torna la competició || La plantilla del Barcelona va tornar ahir als entrenaments

Quique Setién va dirigir la sessió d’entrenament amb mascareta i guants.

Quique Setién va dirigir la sessió d’entrenament amb mascareta i guants.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Barcelona va començar ahir, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els entrenaments individuals per tornar a la competició, després de 56 dies de confinament i haver donat negatiu en els tests de coronavirus realitzats dimecres. Toca posar-se a punt per quan pugui reprendre’s la Lliga, cosa que podria passar el 20 de juny.

Igual que el Barça, molts equips de Primera i Segona divisió van tornar ahir als entrenaments, en principi sense saber encara el calendari que els espera. Però segons va explicar l’entrenador mexicà del Leganés, Javier Aguirre, en una entrevista a Marca, “clar, la Lliga ja té data per tornar: el 20 de juny”. Aguirre va explicar que LaLiga ja ha notificat als clubs de forma oficial que la competició tornarà el 20 de juny i que s’acabarà el 26 de juliol. La competició es desenvoluparà sense públic a un ritme de dos partits per setmana.

Tots els jugadors del Madrid han donat negatiu, però Jovic s’ha trencat el peu durant el confinament

Pel que respecta a la sessió d’entrenament d’ahir del Barcelona, inicialment, a més del cos tècnic encapçalat per Quique Setién, onze jugadors es van donar cita a les instal·lacions de Sant Joan Despí, a les quals van arribar esglaonadament a partir de les 9.00 per exercitar-se repartits en tres camps d’entrenament.

Van ser el porter Marc-André ter Stegen, els defenses Gerard Piqué, Samuel Umiti, Jordi Alba, Clément Lenglet, Junior Firpo i Sergi Roberto, el centrecampista Arturo Vidal i els davanters Leo Messi, Luis Suárez i Antoine Griezmann. Aquests primers onze jugadors, que van arribar ja canviats de casa i tampoc van passar pel vestidor a l’acabar la sessió, van treballar durant hora i mitja. I ho van fer mantenint folgadament la distància interpersonal entre ells, tal com marca el protocol de LaLiga, que fixa a més un màxim de sis futbolistes coincidint en un mateix camp.

En el segon torn van participar la resta de jugadors del primer equip –a excepció de Dembélé, que no està inscrit per una lesió de llarga durada– i sis futbolistes del filial: el porter Iñaki Peña, el defensa Ronald Araujo, els centrecampistes Monchu Rodríguez i Riqui Puig i els davanters Álex Collado i Ansu Fati. Tots ells es van emportar, a l’acabar la sessió tècnica, la roba d’entrenament que hauran d’utilitzar en la sessió d’avui, en la qual estan citats a la mateixa hora per seguir amb els exercicis en solitari. El Reial Madrid, per la seua part, va anunciar ahir que tornarà als entrenaments aquest dilluns, després de donar negatiu en el test de coronavirus tots els jugadors. Per contra, Jovic serà baixa, ja que es troba lesionat, perquè s’ha fet una fractura al peu dret durant el confinament.

Quique Setién va dirigir la sessió d’entrenament amb mascareta i guants.

Quique Setién va dirigir la sessió d’entrenament amb mascareta i guants.FC BARCELONA.CAT

Quique Setién va dirigir la sessió d’entrenament amb mascareta i guants.

Quique Setién va dirigir la sessió d’entrenament amb mascareta i guants.FC BARCELONA.CAT

tracking