SEGRE

DEPORTES

El Lleida manté el treball físic individual a la plantilla

No dóna per tancada la temporada i aquesta setmana els enviarà més exercicis

Jugadors del Lleida saluden l’afició després del partit amb el Vila-real B.

Jugadors del Lleida saluden l’afició després del partit amb el Vila-real B.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va aprovar divendres el final de la competició a Segona divisió B per a seixanta-quatre dels vuitanta equips de la categoria, entre els quals el Lleida Esportiu, els jugadors blaus continuaran exercitant-se de forma individual ja que el Lleida no ha donat encara oficialment per finalitzada la temporada. Sense descensos a Tercera, només falta concretar quins quatre equips pujaran a Segona divisió A mitjançant un play-off exprés entre els quatre primers de cada grup o, si finalment no és possible disputar-lo, ascendirien els quatre primers. El Lleida, cinquè del seu grup, es queda fora i sense partits als quals fer front.

Aquesta setmana hi haurà reunió telemàtica amb els jugadors de la plantilla, als quals s’enviarà nous exercicis físics individuals per mantenir la forma. Almenys, fins que el club ordeni el contrari. El Lleida manté ara la lluita als despatxos. Va enviar una instància a l’ajuntament de Lleida perquè l’autoritzi a utilitzar el Camp d’Esports i instàncies al Consell Superior d’Esports (CSD) i RFEF demanant, en una primera poder competir i, en una segona, tornar a entrenar-se, assumint el protocol que ha fet el mateix CSD. Fins i tot ha nomenat un coordinador per vetllar pel compliment d’aquest protocol. Després de conèixer-se aquesta setmana la decisió de l’RFEF, aprovada primer per la Comissió de Presidents Territorials, posteriorment per la junta directiva de l’RFEF i finalment per la Comissió Delegada, el club manté que no descarta prendre mesures legals.

L’entrenador, Manuel Jesús Casas Molo, que aquest divendres passat va expressar a les xarxes socials malestar per la decisió, segueix crític amb la resolució de la temporada. “Em sembla una decisió injusta i poc coherent. A la meua manera d’entendre la competició, amb trenta punts en joc no hi pot haver descendits ni campions. Es tracta de molts punts i canviar el format és adulterar la competició. Si al final tu decideixes acabar per la situació de la pandèmia i agafar el mèrit esportiu, ho acceptaria, sempre que sigui tant per dalt com per baix, no a la carta, per acontentar els màxims possibles”, va explicar en declaracions al Diario de Almería.

tracking