SEGRE

DEPORTES

L'AEM fitxa una portera dels EUA i renova Pixu

Audrey Baldwin, de 27 anys, arriba d’Islàndia, i la capitana porta 16 temporades

La portera Audrey Baldwin, en acció atallant la pilota llançant-se a terra.

La portera Audrey Baldwin, en acció atallant la pilota llançant-se a terra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de saber-se aquesta setmana la decisió de l’RFEF de donar per finalitzada la competició, l’AEM està centrant ja tots els esforços a preparar la pròxima campanya, la segona a la Liga Reto Iberdrola, i ahir va tancar dos operacions de gran calibre. En primer lloc, va concretar el primer fitxatge, el de la portera nord-americana Audrey Baldwin, procedent del HK Vikingur de la primera divisió d’Islàndia i amb experiència a la Champions. A més, el club va fer oficial la renovació de la capitana Pixu.

Audrey Rose Baldwin, de 27 anys i natural de Baltimore (Maryland), ja ha competit en set països diferents. A banda dels EUA, ha jugat a Portugal (Benfica), Dinamarca (Fortuna Hjorring), França (París FC), Kosovo (Hajvalia), Israel (Maccabi Kishronot i Ironi Ramat Hasharon) i Islàndia (Keflavik, Fylkir i Vikingur, el club de procedència). A Dinamarca i Kosovo va disputar la Champions i destaca pel seu joc de peus.

Amb l’arribada de la nord-americana, l’AEM ja té assegurades vuit futbolistes per a la campanya vinent, ja que han renovat les defenses Nàdia, Jani i Iris, la migcampista Inés i les davanteres Andrea, Natàlia, màxima golejadora aquesta temporada amb 8 gols i Pixu, anunciada ahir. La capitana de l’AEM complirà, als 28 anys, la setzena temporada al club, en què ha anotat uns 600 gols. Aquesta temporada, Pixu ha jugat 18 dels 22 partits de l’equip (en alguns ha estat baixa per motius laborals), ha marcat 6 gols i s’ha situat com la segona màxima artillera de l’equip.

Pixu: “Somio ascendir a Primera amb el meu club” Vanesa Núñez Pixu (li ve el sobrenom de quan era nena perquè la seua mare li deia pichurrina) només ha estat jugadora d’un club des que va deixar l’Alcoletge, el club del seu poble natal, perquè a l’acabar l’etapa alevina, on jugava en equips mixtos, no hi havia conjunts femenins. “Sóc a l’AEM des que era infantil de primera any i ara, a punt de complir els 28 anys a l’octubre, el meu somni seria jugar en la màxima categoria amb el meu club de tota la vida”, explica aquesta consumada golejadora que, tanmateix, va començar jugant de lateral en equips amb nois.

tracking