SEGRE

DEPORTES

La Cursa de la Nòria de Torrelameu comença avui la Lliga Ponent Virtual

Cada atleta correrà a prop del domicili

L’atleta Noemí Aumedes, a l’entrenar-se el cap de setmana passat.

L’atleta Noemí Aumedes, a l’entrenar-se el cap de setmana passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga Ponent Virtual es posa avui en marxa amb la disputa de la Cursa de la Nòria de Torrelameu. Es tracta d’una iniciativa d’Iter5 que pretén mantenir viu l’esperit de la Lliga Ponent i, encara que les carreres continuen estant prohibides, aprofitar que des del passat dia 2 és possible sortir a córrer a l’aire lliure per les proximitats del domicili.

Encara que en una primera proposta l’organització donava a escollir entre dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres, hi ha hagut canvis tant a la reglamentació com al calendari, al qual s’han afegit noves carreres. Així, per facilitar més participació, la distància a recórrer serà lliure, tant avui com en les altres proves d’aquesta proposta. La Lliga Virtual no és competitiva i, a més, al no haver-hi una mateixa distància per a tothom, no hi haurà classificacions. Sí que es mesuraran temps perquè cada atleta, si fa la mateixa distància cada setmana, pugui anar comprovant la seua marca.

El calendari ja compta amb tretze proves que s’han programat des d’avui fins al 26 de juliol

Per participar-hi cal inscriure’s de manera gratuïta a l’app Strava (https://www.strava.com/clubslliga-ponent-virtual-652842) i unir-se així al club Lliga de Ponent. Entre els participants se sortejaran dorsals per participar en les diferents carreres, quan sigui possible recuperar-les.

A la Cursa de la Nòria la seguirà, el dia 17, la Cursa Embarrocat d’Aitona i el 24, la Cursa del Sucre de Menàrguens. El mes es tancarà, el dia 31, amb la Cursa de la Cirera de Corbins. Fins al 26 de juliol, data en la qual s’ha programat la Cursa de Nectarina Atlètica d’Alcarràs, el calendari l’integren tretze proves, que probablement augmentaran.

tracking