SEGRE

DEPORTES

Marc Martínez s'afegeix a les crítiques pel final de la Lliga

El jugador del Lleida expressa malestar al quedar-se el Lleida sense el ‘play-off’

Marc Martínez saluda aficionats a l’acabament de l’últim partit jugat al Camp d’Esports.

Marc Martínez saluda aficionats a l’acabament de l’últim partit jugat al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La decisió de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de donar per finalitzada la Lliga per a 64 dels 80 equips de Segona B, ja que només autoritza un play-off d’ascens exprés amb els quatre primers de cada grup, sense descensos, segueix provocant crítiques per part de clubs, jugadors i tècnics de la categoria. Després de les queixes de diversos jugadors del Lleida, de Molo i del mateix club, ahir va ser Marc Martínez el que va elevar la protesta a través de Twitter. “Ser professional és molt més que portar una etiqueta a la samarreta. La meritocràcia hauria de mesurar tothom per igual, perquè la temporada que ve serà inviable. Decisió política, llavors? Privats del nostre dret a treballar si uns poden intentar-ho, per què d’altres no?”, va comentar.

Per la seua part, Raúl Garrido, entrenador de l’Olot, equip que també estava molt a prop del play-off, va lamentar que s’hagi deixat aquesta categoria fora de la consideració de professional. “Ens faríem un gran favor a nosaltres mateixos si deixéssim d’utilitzar el terme semiprofessional per referir-nos a la nostra categoria. Deixem de devaluar-la, si us plau. No sé ser “semi” de res. Som professionals tots”, va expressar.

Illa deixa en l’aire el ‘play-off’ d’ascens de Segona B El ministre de Sanitat, Salvador Illa, va dir ahir que “no hi ha una decisió presa” sobre la disputa dels play-offs que té previstos la Federació Espanyola (RFEF) a Segona A i Segona B.

tracking