SEGRE

DEPORTES

Lluís Rodero i la xilena Cata Flores no seguiran al CP Vila-sana

El club busca dos fitxatges per a la plantilla

Ramon Porta, Jordi Capdevila, Cata Flores i Lluís Rodero.

Ramon Porta, Jordi Capdevila, Cata Flores i Lluís Rodero.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la temporada finalitzada com a conseqüència de l’obligada aturada per la crisi sanitària del coronavirus, el CP Vila-sana ja treballa en la confecció de la plantilla de cara a la temporada vinent. El club del Pla d’Urgell ja coneix les seues primeres baixes, una al quadre tècnic i una altra a la plantilla de l’equip d’OK Lliga, competició en la qual ocupava la setena posició en el moment de la suspensió.

Lluís Rodero, després de tres temporades, en les quals ha exercit de director esportiu i segon entrenador, no seguirà al club. També causarà baixa la internacional xilena Cata Flores. Es tracta de la segona baixa respecte a la plantilla que va iniciar la temporada, ja que al desembre també se’n va anar Mar Franci, que va fitxar per l’Igualada, club que ascendirà a OK Lliga al ser líder en el moment de la suspensió de la competició.

Vuit de les jugadores de l’actual temporada seguiran a l’equip del Pla d’Urgell que entrena Jordi Capdevila

Rodero va explicar que fa temps que tenia presa la decisió de no continuar i que espera propostes per entrenar a la propera Lliga, encara que és conscient que l’actual situació sanitària no ajuda. “En els últims mesos m’havien sortit coses, tant de l’estranger com de les competicions estatals i per unes coses o altres no es van concretar”, explica. “Si no em surt res que m’atregui tinc projectes per fer aquí, però esperaré al mes de juny per decidir-me”, va afegir.

De l’actual plantilla vuit jugadores seguiran la temporada que ve, per la qual cosa el club buscarà únicament dos fitxatges, ja que hi ha jugadores de la base que poden jugar a OK Lliga i donaran suport al primer equip. Continuen Anna Ferrer, Sara Céspedes, Laura Porta, Victòria Porta, Maria Porta, Regina Flix, Joana Comes i Teresa Payá.

tracking