SEGRE

DEPORTES

La Seu i Organyà tornen a obrir les pistes de pàdel

Les que són a l’aire lliure, amb partits de només dos jugadors i guants

Jordi Sánchez, del club Urban Sport de la Seu d’Urgell, ahir fent classe a una jove jugadora.

Jordi Sánchez, del club Urban Sport de la Seu d’Urgell, ahir fent classe a una jove jugadora.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pàdel, un dels esports de moda i que més increment de llicències federades ha experimentat a Lleida, també va reprendre l’activitat a la regió sanitària d’Alt Pirineu i Aran, després que l’esmentada àrea entrés dilluns a la fase 1 de la desescalada. La Seu d’Urgell i Organyà van reobrir les pistes, encara que només les que són a l’aire lliure, tal com dicta la normativa, i amb les restriccions preceptives com demanar cita prèvia, partits d’un jugador contra un altre, entrenaments amb un sol alumne i ús de guants a la mà que no subjecta la raqueta. En canvi, les pistes del Pont de Suert, que són municipals, no es van reobrir.

Jordi Sánchez, propietari i entrenador del club Urban Sport de la Seu d’Urgell, va explicar que “dilluns no vam poder obrir encara per preparar-ho tot bé i atendre les cites prèvies. Avui (ahir per al lector) hem donat classes a vuit persones, la majoria nens, i només ho hem pogut fer a l’única pista que tenim a l’aire lliure. Poden jugar federats o sense federar”. va explicar Sánchez.

El protocol que segueixen és posar a l’entrada hidrogel per desinfectar les mans i una caixa de guants a disposició dels usuaris. “Els alumnes arriben a les instal·lacions amb mascareta i després se la treuen només per jugar. També tenim una terrassa al bar per acollir el 50% de la capacitat”, va assenyalar Jordi Sánchez.

Una altra instal·lació d’aquest esport que va reobrir les portes va ser la del club Pàdelorg d’Organyà, tal com va confirmar en aquest diari un dels socis propietaris, Joan Marsà.

Jordi Sánchez, del club Urban Sport de la Seu d’Urgell, ahir fent classe a una jove jugadora.

Jordi Sánchez, del club Urban Sport de la Seu d’Urgell, ahir fent classe a una jove jugadora.SEGRE

tracking