SEGRE

Carlos Sainz, nou pilot de Ferrari per dos anys

Carlos Sainz

Carlos Sainz, nou pilot de Ferrari per dos anysEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espanyol Carlos Sainz, actualment a les files de McLaren, serà pilot de l’equip Ferrari de Fórmula U a partir de la temporada de 2021, va anunciar aquest dijous l’escuderia italiana. Sainz, de 25 anys i fill del bicampió del món de rallys, firma per dos anys amb Ferrari en substitució del tetracampió alemany Sebastian Vettel i per ser el company del monegasc Charles Leclerc.

El madrileny va arribar a la F1 el 2015 de la mà de l’escuderia Toro Rosso, en la qual va romandre fins a mitjans de la campanya de 2017, quan va fitxar per Renault. En acabar la 2018 va passar a les files de McLaren, en la qual romandrà fins que acabi aquest any.

Ha disputat un total de 102 grans premis amb un tercer lloc al Brasil de l’any passat com a millor resultat. Ha sumat fins la data 267 punts en el campionat.

Serà el tercer espanyol en ser pilot oficial de Ferrari, després d’Alfonso Cap de Vaca, Marqués de Portago i Fernando Alonso. També han vestit de roig, com a pilots de proves, Marc Gené i Pedro de la Rosa.

tracking