SEGRE

DEPORTES

El Barça de bàsquet ja s'entrena en solitari

Al superar dilluns els tests de Covid-19

Nikola Mirotic, llançant a cistella durant l’entrenament.

Nikola Mirotic, llançant a cistella durant l’entrenament.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera plantilla del Barça de bàsquet va iniciar ahir els entrenaments després de la quarantena, i ho va fer de forma individualitzada. Svetislav Pesic, equipat amb l’obligatòria mascareta, va dirigir una sessió d’entrenament atípica una vegada que els jugadors es van sotmetre dilluns passat als preceptius exàmens mèdics i al test del Covid-19.

De manera individual, al pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i seguint els protocols sanitaris fixats, els jugadors i membres del cos tècnic es van repartir en diferents zones. En concret, les instal·lacions compten amb tres pistes de bàsquet i sis cistelles, una per jugador, per mantenir la distància de seguretat obligada.

La sessió va constar de diferents exercicis amb i sense pilota que busquen, segons va explicar el club, l’adaptació del jugador als moviments propis sobre el parquet. En aquesta sessió van ser-hi els del planter Leandro Bolmaro, Sergi Martínez i Ibou Badji.

D’altra banda, Juan Carlos Navarro, retirat la temporada passada, i el grec Dimitris Diamantidis, que va deixar el bàsquet dos temporades abans, són els dos únics jugadors inclosos als Millors Equips de les dos últimes dècades de l’Eurolliga.

Nikola Mirotic, llançant a cistella durant l’entrenament.

Nikola Mirotic, llançant a cistella durant l’entrenament.FC BARCELONA.CAT

tracking