SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Lleida Llista Blava fitxa Selva i renova Joseph

El golejador barceloní firmarà per dos temporades

‘Jepi’ Selva, durant la seua etapa al Viareggio italià.

‘Jepi’ Selva, durant la seua etapa al Viareggio italià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava ha tancat la plantilla 2020-2021 amb el fitxatge del golejador Jepi Selva, del Viareggio italià, i la continuïtat d’Àlex Joseph, que seguirà una campanya més cedit pel FC Barcelona.

Josep Maria Jepi Selva arrancarà, als seus 34 anys, la seua segona etapa al club llistat, amb el qual va fer el salt a l’hoquei professional la temporada 2004-2005. El jugador, que era en llista de futuribles al costat de Sergi Miras, com va publicar SEGRE, va començar la seua trajectòria al planter del Ripollet i el Cerdanyola, per després recalar al júnior del Barça, on va romandre tres campanyes abans de debutar a l’OK Lliga amb el Llista. Després d’una temporada va fitxar pel Noia, on va estar quatre anys i en els quals va guanyar el Mundial absolut amb Espanya.

Selva, que arriba del Viareggio, s’uneix al porter Martí Serra i al gal Bruno Di Benedetto

Posteriorment va jugar tres campanyes en el Blanes, amb el qual va ser subcampió de la Copa de la CERS (2009-2010); una al Vendrell, erigint-se màxim golejador de l’OK Lliga amb 41 gols; i dos més al Reus, abans d’iniciar la seua aventura italiana al Viareggio. Un any després va fitxar per l’Oliveirense portuguès i la temporada 2018-2019 va tornar al Viareggio, amb el qual va aconseguir 46 gols en 42 partits. Aquesta última campanya, també al club italià, havia firmat 19 gols abans que la competició se suspengués per culpa del coronavirus.Jepi Selva, que firmarà per dos temporades, ve per pal·liar la falta de gol del quadre d’Albert Folguera, que també s’ha assegurat la continuïtat d’Àlex Joseph, després d’arribar a un acord amb el FC Barcelona per prorrogar el contracte de cessió.

Selva és la tercera incorporació del Llista, després de la del porter Martí Serra, que arriba procedent del Calafell per cobrir la retirada de Lluís Tomàs; i de Bruno Di Benedetto, que torna després del seu pas pel Liceo. També han renovat Andreu Tomàs i Joan Cañellas i continuen Oriol Vives i els del planter Gerard i Sergi Folguera i Sergi Duch.

tracking