SEGRE

DEPORTES

Finalitza la temporada esportiva per a les persones amb discapacitat física

El CB Pardinyes participava aquesta temporada a la Lliga Catalana.

El CB Pardinyes participava aquesta temporada a la Lliga Catalana.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha decidit donar per finalitzada la temporada 2019-20 en totes les competicions que en depenen. En bàsquet no es declara cap equip com a campió de la Lliga Catalana, a causa de la diferència de partits jugats entre els equips participants, mentre que en hoquei es declara campió el Barberà, ja que ja havia aconseguit el títol de forma matemàtica.

Pel que fa a les competicions de pàdel, l’FCEDF va decidir no atorgar cap títol, ja que només s’havia disputat el deu per cent de la temporada, mentre que en natació, amb la meitat de la temporada per jugar, es premiarà els millors clubs i representants durant el primer cinquanta per cent del curs.

Els Campionats de Catalunya organitzats per la Federació Catalana queden ajornats, amb la voluntat de recuperar-los en el tercer trimestre en funció de l’evolució de la pandèmia. La resta de competicions que depenguin de la Federació Espanyola queden pendents de resolució.

L’FCEDF va comunicar que es posarà en contacte amb tots els clubs de les diferents modalitats esportives per plantejar les actuacions de cara a la temporada vinent.

tracking