SEGRE

DEPORTES

Temor a la tornada a la Premier

Els jugadors no volen entrenar-se i els clubs asseguren que “si no es juga ara és possible que no hi hagi futbol la pròxima temporada” || La Sèrie A italiana marca el 13 de juny per a la represa

Una empleada del club desinfecta el cotxe de Ter Stegen un cop el jugador arriba a les instal·lacions.

Una empleada del club desinfecta el cotxe de Ter Stegen un cop el jugador arriba a les instal·lacions.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alguns dels jugadors més destacats de la Premier han comunicat als clubs que es neguen a tornar als entrenaments dilluns per temor al coronavirus, encara que la Lliga va intentar tranquil·litzar-los ahir en una reunió en la qual a més es va deixar clar als futbolistes que el futur del campionat està en perill si no accepten les normes. “O es juga ara o s’arrisquen que no hi hagi futbol l’any vinent”, adverteix la Premier. Sergio Agüero, Raheem Sterling i Danny Rose, entre d’altres, van mostrar la seua preocupació durant els últims dies. “El Govern vol recuperar el futbol perquè augmentarà la moral de la nació. M’importa una merda la moral de la nació. La vida de les persones està en risc”, va manifestar aquest últim jugador.

La Premier ha imposat requisits per als entrenaments, com la prohibició dels tackles, les entrades entre jugadors, i la desinfecció dels camps. Segons un document a què va tenir accés la BBC, només es permetran que els jugadors s’exercitin en grups de cinc i hi haurà tests dos vegades per setmana, així com controls de temperatura abans de cada entrenament. S’insta els futbolistes que portin una “estricta higiene personal” i que no es congreguin en sales comunes, com gimnasos i infermeries.

El central va tornar ahir als entrenaments després d’absentar-se dimarts amb permís del club

D’altra banda, els clubs de la Sèrie A italiana van acordar ahir establir el dissabte 13 de juny com la data per recuperar el futbol, sempre que tinguin el permís del Govern. Els equips italians podran entrenar-se en grup a partir de dilluns vinent, després que el Govern aprovés unes noves mesures de salut per evitar la propagació del coronavirus.

tracking