SEGRE

DEPORTES

El Cadí ofereix renovar a Etxarri, Ari Pujol i Palma

Ha mostrat interès per Moore i Wiese, però veu gairebé impossible retenir-les

El conjunt urgellenc espera continuar comptant amb els serveis d’Ari Pujol i Irati Etxarri.

El conjunt urgellenc espera continuar comptant amb els serveis d’Ari Pujol i Irati Etxarri.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu continua perfilant la plantilla 2020-21. Després de segellar un acord amb el tècnic Bernat Canut per una campanya més, només pendent de la firma, i d’assegurar-se la continuïtat de Yurena Díaz i Georgina Bahí, que van quedar automàticament renovades per contracte l’1 de maig, com ja va avançar SEGRE, el club ha presentat oferta de renovació a Ariadna Pujol, Irati Etxarri i Anna Palma.

Ari Pujol ha estat peça clau aquesta temporada en els esquemes de Bernat Canut, més encara arran de la greu lesió de Yurena Díaz, que va fer que el seu protagonisme fos encara més palès al compartir la posició de base amb Laura Peña, una altra de les jugadores que més han crescut aquesta campanya i l’única de la plantilla que tenia contracte en vigor. La de Mataró, de 25 anys, ha doblat els seus números respecte a la passada temporada, amb una mitjana a la Lliga de 6 punts, 4,5 rebots, 2,8 assistències i 10.3 de valoració, xifres que ha mantingut a la Eurocup, amb 10 punts, 4,5 rebots i 7,6 de valoració.

Laura Peña tenia un any més i Bahí i Yurena Díaz van quedar renovades l’1 de maig automàticament

Irati Etxarri, en canvi, ha tingut una temporada irregular, signant en Lliga 5,4 punts, 3,4 rebots i 4,4 de valoració, i 5,3 gols, 4,3 captures i 4,1 de valoració a Europa. No obstant, el seu potencial, polivalència i joventut –complirà 22 anys al juliol– la converteixen en una jugadora amb molta projecció. El club, doncs, intenta renovar el seu contracte, si és possible per més d’una temporada, igual que Ariadna Pujol. El club també vol continuar comptant amb el seu referent del planter, Anna Palma, de només 20 anys.

El Cadí també ha mostrat interès en Tinara Moore i Sydney Wiese, però és conscient que serà gairebé impossible retenir-les. L’escorta d’Arizona ha tornat a Los Angeles Sparks per preparar la WNBA i la pivot de Michigan, MVP de la Lliga Femenina, té ofertes que doblen el que percebia a la Seu.

Nogic i Gustavsson causen baixa i Pascua i Lizarazu, en l’aire

En l’apartat de baixes és segur que no continuaran la sueca Elin Gustavsson i la sèrbia amb passaport portuguès Jovana Yoyo Nogic, a qui el club volia renovar. No obstant, la seua bona temporada, amb gairebé 9 punts i 2,2 rebots per partit, li ha permès revaloritzar-se i rebre ofertes econòmicament molt més potents. Per la seua part, les renovacions de Luci Pascua i Marina Lizarazu estan en l’aire, especialment la de la base, que va arribar al Cadí a mitjans del mes de gener per suplir la baixa per lesió de Yurena Díaz. La seua continuïtat està supeditada a la recuperació de la canària, que està anant més ràpid del que s’esperava i podria jugar a l’octubre.

El conjunt urgellenc espera continuar comptant amb els serveis d’Ari Pujol i Irati Etxarri.

El conjunt urgellenc espera continuar comptant amb els serveis d’Ari Pujol i Irati Etxarri.AGUSTÍ PEÑA

tracking