SEGRE

DEPORTES

“L'aturada ens beneficia”

Leo Messi afirma que la pausa per la pandèmia pot afavorir els blaugranes || “Podem guanyar la Champions, però no jugant com ho estàvem fent”

Imatge de la sèrie.

Imatge de la sèrie.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi es va mostrar optimista davant la tornada a la competició i el blaugrana va assegurar que l’aturada pel coronavirus pot afavorir el Barça. “Potser ens beneficia, però veurem si poden arrancar les competicions i sortirem de dubtes, perquè comprovarem el nivell que tenim”, va manifestar a Mundo Deportivo i Sport. “Personalment desitjo que tornin les competicions. Sabem que serà molt estrany, sense gent a la grada, una cosa que algun cop he experimentat i se m’ha fet molt estrany. Sobre les concentracions, la veritat és que no ens agradaria haver d’estar separats de les nostres famílies i cal veure com queda finalment”, va afegir Messi. Respecte a la resposta de Setién, assegurant que l’equip sí que podia guanyar la Lliga de Campions, el blaugrana va afirmar que el tècnic “va entendre malament el que vaig dir o potser l’hi van explicar malament. El que vaig dir és que jugant com veníem jugant els últims partits abans de l’aturada semblava clar que no arribàvem per guanyar-la. Mai he dubtat de la plantilla i es pot guanyar tot el que queda, però no jugant de la forma que ho fèiem”. Leo va dir fa uns mesos que “ara com ara no en tenim prou per a la Champions”.

Finalment, també es va pronunciar sobre el fitxatge de Lautaro. “Si et sóc sincer no sé ben bé si hi havia o hi ha negociacions ara mateix per ell, no en tinc ni idea. Crec que ja ho vaig comentar. Lautaro és un davanter impressionant, crec que és un punta molt complet. És fort, regateja bé, té gol i sap protegir la pilota. Caldrà veure què passa al final amb ell i amb altres que també sonen”, va afegir sobre el futbolista de l’Inter de Milà.

Imatge de la sèrie.

Imatge de la sèrie.FCB

Imatge de la sèrie.

Imatge de la sèrie.FCB

tracking