SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Jorge Molina, investigat en el 'cas Oikos'

El nom del futbolista del Getafe apareix en una conversa entre Paco Esteban i Carlos Aranda sobre una presumpta manipulació en l'últim partit de Lliga davant del Vila-real

Jorge Molina, capità del Getafe, durant una roda de premsa.

Jorge Molina, capità del Getafe, durant una roda de premsa.EFE/RODRIGO JIMÉNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nom de Jorge Molina ha aparegut als documents del cas Oikos, que investiga la xarxa de manipulacions de partits de la Lliga. Segons les dades a què ha tingut accés Marca, el futbolista del Getafe suposadament hauria tractat amb Paco Esteban i Carlos Aranda, un dels capitostos de la trama. Concretament, es transcriu una trucada entre Aranda i Esteban en la qual se cita el davanter en relació amb les apostes del partit entre el Getafe i el Vila-real de l’última jornada del passat campionat. En el diàleg s’insinua que Molina obtindria un benefici de 10.000 euros. “Com et portes amb el capi del Getafe?”, pregunta el del planter del Madrid. “Amb Molina molt bé”, respon, abans d’afirmar que li trucarà per assegurar-se si “ho tenen fet”. Segons avança la conversa, es destapen dades econòmiques que inclouen el pagament de dos milions d’euros a set jugadors del Vila-real. El partit es va acabar en empat (2-2) amb un gol en els últims minuts de Gerard.

El Jutjat d’Osca, arran de la proposta del departament policial de la UDEF (Unitat de Delinqüència Especialitzada i Fiscal), ha sol·licitat a la companyia telefònica que se li permeti l’accés al registre de trucades de Jorge Molina, a part del de Francisco Esteban Granados, ex de l’Elx, i Miguel Ángel Tena, tècnic del Vila-real.

Davant de la filtració dels documents, la Lliga ha obert un expedient del Getafe-Vila-real i ahir va reafirmar el seu “compromís amb la integritat de la competició”, a banda d’assegurar que “adoptarà totes les mesures legals que siguin necessàries per a l’esclariment dels fets investigats”.

Per la seua part, l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) va mostrar ahir el seu suport al davanter, així com els seus companys del Getafe, que van defensar la seua innocència.

tracking