SEGRE

DEPORTES

La Paeria no obrirà els camps de futbol dilluns

Ni altres instal·lacions municipals, excepte la pista de les Basses per a l'elit

Una vista general del Camp d’Esports, que la Paeria ha decidit no reobrir durant la fase 1.

Una vista general del Camp d’Esports, que la Paeria ha decidit no reobrir durant la fase 1.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor d’Esports de la Paeria Sergio González va assegurar ahir en declaracions a Lleida TV que no es reobriran els camps de futbol municipals, inclòs el Camp d’Esports, quan entri dilluns la regió sanitària de Lleida a la fase 1 de la desescalada, justificant la decisió amb el fet que la competició està suspesa.

“Els camps de futbol no s’obriran perquè al no haver-hi competició no hi ha necessitat de fer-ho. En el cas del Camp d’Esports, era un cas a estudiar la petició del Lleida si hagués hagut d’acabar la temporada però, al no competir, entrarà lògicament com la resta en la fase 3”, va dir González.

El regidor Sergio González justifica la mesura, que inclou l’estadi del Lleida, en què no hi ha competició

Aquesta mateixa decisió de no reobrir a la fase 1 s’aplicarà també a la resta d’instal·lacions municipals perquè les competicions estan suspeses. González, no obstant, va fer una excepció i les pistes municipals d’atletisme de les Basses sí que les reobrirà la Paeria si les demana algun dels atletes d’elit a títol individual, com serien els casos de Bernat Erta i Aleix Porras, i amb reserva d’horari per no coincidir.

Val a recordar que González ja va reiterar a aquest diari dimecres passat que la Paeria vol garanties abans d’obrir instal·lacions. En aquest sentit, des de l’ajuntament es pretén que les instal·lacions municipals a l’aire lliure siguin supervisades seguint un pla de seguretat i higiene elaborat pels tècnics municipals i que els esportistes o entitats que les vagin a utilitzar presentin un document de responsabilitat, així com un informe del protocol que ells s’autoimposaran.

Pel que fa als pavellons municipals, que no entren en el pla de desescalada fins a la fase 2, el regidor d’Esports ja va manifestar que en els propers dies s’iniciaran els treballs de desinfecció per tal de preparar-ne la reobertura.

Bernat Erta i Aleix Porras demanaran poder entrenar-se a les Basses Els atletes d’elit Bernat Erta i Aleix Porras, principalment perquè són DAN (Esportistes d’Alt Nivell), tenen previst sol·licitar a la Paeria poder entrenar-se a les pistes municipals de les Basses. Per a ells no n’hi ha prou amb sortir a entrenar a l’aire lliure sinó que han de fer-ho en instal·lacions perquè tots dos són especialistes de pista.

tracking