SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

“Si me'n vaig no serà per diners”

Bernat Canut renova pel Cadí

Canut afrontarà la quarta temporada al capdavant de l’equip.

Canut afrontarà la quarta temporada al capdavant de l’equip.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va oficialitzar ahir la renovació per una temporada més de Bernat Canut. El tècnic urgellenc, que ja havia arribat a un acord fa dies amb el club, com va avançar SEGRE, afrontarà la quarta campanya com a màxim responsable del primer equip i la vuitena a l’entitat, a la qual l’uneix una motivació especial, de forma que té molt clar que si algun dia ha d’abandonar-la no serà per una qüestió de diners.

“Si em quedo a la Seu és perquè tinc il·lusió i nous reptes que em motiven. El dia que no m’il·lusionin, serà el moment de buscar nous camins. No me n’aniré per un tema econòmic, sinó d’il·lusió i reptes”, va puntualitzar el jove tècnic, de 30 anys, que destaca la bona entesa amb la directiva.

“Aquí estic molt a gust, hi ha molta confiança amb la junta, amb la qual puc parlar de tu a tu i ens podem dir les coses que ens agraden i les que no”, afegeix.

Encara que la pròxima temporada és tota una incògnita, tant en l’aspecte econòmic com en l’esportiu per culpa de la pandèmia, Canut reconeix que el seu equip sortirà a competir per tot.

“Els objectius sempre són els mateixos. Som un equip que volem disputar tot el que es pugui disputar. Si podem tornar a Europa, intentarem ser competitius i passar a la fase final, i a la Lliga, lluitar per entrar una altra vegada a la Copa i després pensar a estar en el play-off pel títol. El Cadí no guanya Lligues, però repetir a la Copa, play-off i Europa el fa atractiu per a l’aficionat i les jugadores”, apunta el tècnic, que espera veure un Palau ple. “Tot fa pensar que hi haurà restriccions d’aforament, la qual cosa és un handicap perquè per a nosaltres jugar a casa és un plus, però haurem de reinventar-nos”, apunta.

Canut treballarà amb una plantilla de deu jugadores més Yurena Díaz, que podria reaparèixer cap a finals d’any. El club espera ara una resposta d’Ariadna Pujol, Irita Etxarri i Anna Palma a la seua oferta de renovació.

tracking