SEGRE

DEPORTES

L'Alpicat completa la plantilla de l'equip júnior

Amb ambició per aspirar a títols

Xavier Bosch, porter del júnior de l’Alpicat.

Xavier Bosch, porter del júnior de l’Alpicat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de tancar la plantilla del primer equip, que continuarà la temporada vinent a l’OK Lliga Plata, l’HC Alpicat ha donat també per tancada la composició de l’equip júnior.

L’objectiu del club per a aquest equip júnior contempla la classificació per al Campionat de Catalunya de la seua categoria, al mateix temps que aquests jugadors també seran la columna vertebral del filial del club de Segona Catalana, amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a Primera. A més, aquests jugadors s’entrenaran amb el primer equip d’OK Lliga Plata, a les ordres de Xavi Roy. Seguint la seua filosofia, el club es marca com a objectiu que en cada convocatòria hi hagi sempre un júnior.

Així, l’equip s’ha tancat amb les incorporacions de Xavier Bosch, porter que procedeix del Juneda; Iago Vázquez, que arriba també del Juneda; Eric Solsona, procedent del planter del Lleida Llista, i Vicente Soto, jugador xilè procedent també del Juneda.

Aquests quatre jugadors, juntament amb Aleix Calderón, que aquesta temporada ja ha tingut minuts a l’OK Lliga Plata, es disputaran la vuitena plaça de l’equip sènior.

tracking