SEGRE

DEPORTES

Les pistes d'atletisme lleidatanes seguiran tancades

Cap de les tres de Lleida no obrirà demà malgrat que poden fer-ho

Les instal·lacions del Club Tennis Lleida ja estan senyalitzades amb les zones prohibides de pas.

Les instal·lacions del Club Tennis Lleida ja estan senyalitzades amb les zones prohibides de pas.CT LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entre les instal·lacions esportives que poden obrir demà les portes per l’entrada a la fase 1 es troben les pistes d’atletisme. Tanmateix, encara que per diferents motius, cap de les tres que hi ha a les comarques lleidatanes –Arbeca, Mollerussa i Lleida– obrirà demà, encara que les dos primeres esperen fer-ho ben aviat.

Sergio González, regidor d’Esports de l’ajuntament de Lleida, va afirmar ahir que “les pistes de les Basses no les obrirem fins a la fase 3. No hi veiem la necessitat, perquè tampoc hi ha competicions”.

La instal·lació aquàtica de Gimenells i Pla de la Font obrirà amb cita prèvia i sense lavabos ni vestidors

En el cas que atletes d’elit sol·licitin poder entrenar-s’hi, González va dir que “els atletes d’elit tenen prioritat i ho estudiaríem per veure si està justificada la petició”.

Fran Carrillo, coordinador del Xafatolls de Mollerussa, va comentar que esperen poder utilitzar les pistes de la capital del Pla al llarg de la setmana, després d’haver fet una petició a l’ajuntament en aquest sentit. “Hem demanat que les puguin utilitzar els atletes federats de 14 anys d’ara endavant, però primer cal elaborar un protocol de seguretat. L’ajuntament ho està fent i esperem que durant la setmana puguem utilitzar-les, però dilluns segur que encara no.”

També el club Joventut Atlètica d’Arbeca està pendent de l’aprovació municipal, tot i que en el seu cas s’hi ajunta el mal estat de part de la instal·lació com a conseqüència de les inundacions de fa uns mesos. “Cal canviar el tartan de la pista, encara que alguna part sí que pot utilitzar-se”, explica Sandra Sarri. “Però hem de parlar primer amb l’ajuntament”, va afegir.

També poden obrir clubs de golf i de tenis, que ja ultimen els detalls i fan les modificacions pertinents a les seues instal·lacions per adaptar-les a les mesures sanitàries i d’higiene exigides. En tots els casos els usuaris han de demanar cita prèvia i no es podran fer servir els vestidors ni els lavabos.

També tornaran a obrir demà les instal·lacions de 2Llacs, a Gimenells i Pla de la Font. Ho faran només de 15.00 a 19.00 hores, amb cita prèvia, i tampoc no podran utilitzar-se lavabos ni vestidors.

tracking