SEGRE

DEPORTES

Llum verda per entrenar en grup des de demà

La plantilla blaugrana va completar ahir la primera setmana d’entrenaments.

La plantilla blaugrana va completar ahir la primera setmana d’entrenaments.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips professionals ja poden entrenar-se en grup a partir de demà, independentment de si a les seues comunitats estan o no en la fase 1 de la desescalada. El BOE va publicar ahir a última hora que els esportistes de lligues professionals ja podran fer preparació física i tàctica en grups de, com a màxim, 14 persones a partir d’aquest dilluns, 18 de maig. En aquesta fase de precompetició també està permès que pugui assistir un tècnic.

Aquesta publicació del BOE empara tots els equips de la Lliga de futbol, inclosos Barça i Espanyol, encara que la ciutat de Barcelona es quedi en fase 0,5 a partir de demà. “Davant de l’evolució epidemiològica positiva i l’oportú compliment dels criteris establerts, es procedeix a estendre la flexibilització d’algunes mesures que correspondrien a la fase per a determinades unitats territorials”, resa l’article.

“Que estigui tranquil·la perquè donarem el cent per cent per aconseguir tots els títols possibles”

Barcelona, igual que la comunitat de Madrid i la de Castella i Lleó, no passaran demà a la fase 1 de la desescalada, que ja permet entrenaments grupals, la qual cosa provocava una desigualtat entre equips.

En concret eren dotze els clubs que romanien encara en la fase 0, set de Primera divisió (Barça, Reial Madrid, Atlètic, Espanyol, Leganés, Getafe i Valladolid) i cinc de Segona (Rayo, Alcorcón, Fuenlabrada, Mirandés i Numància).

En aquest sentit, LaLiga va sol·licitar al Govern central que els equips de futbol poguessin avançar una fase, independentment de la zona en la qual es trobin, petició que ha estat finalment atesa.

tracking