SEGRE

DEPORTES

El Palau d'Anglesola s'acomiada de la fase 0

Amb una cursa de relleus amb 25 atletes

Alguns participants van córrer acompanyats per la seua família.

Alguns participants van córrer acompanyats per la seua família.J.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Esportiu Palau d’Anglesola va celebrar ahir una prova atlètica atípica, que tenia com a objectiu celebrar el final de la fase 0 de l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus i el pas, a partir d’avui, a la fase 1, que permet fer més activitats.

L’activitat va consistir en una cursa de relleus que, en franges de mitja hora o d’una hora sencera, corria un sol atleta. El recorregut era de distància lliure, encara que obligatòriament el tram triat havia de desenvolupar-se dins del terme municipal del Palau d’Anglesola.

En total van prendre part en aquesta iniciativa uns 25 atletes. El primer a iniciar el recorregut ho va fer a les 6 del matí i va córrer una hora, fins a les set, mentre que l’últim ho va fer a les 22.00 i va córrer fins a les onze de la nit. Alguns dels atletes que van participar-hi ho van fer acompanyats per familiars, que van fer el recorregut triat amb bicicleta. Així mateix, a partir de les 13.00 un tractor que portava un sistema de megafonia va acompanyar l’atleta que tenia reservada aquesta franja horària per animar el recorregut. La iniciativa va ser reservada només a atletes d’aquest municipi del Pla d’Urgell, per mantenir així la normativa exigida en aquesta fase del confinament, que no permetia traslladar-se a un altre municipi.

Alguns participants van córrer acompanyats per la seua família.

Alguns participants van córrer acompanyats per la seua família.J.G.

tracking