SEGRE

Els clubs socials de tenis i pàdel i els camps de golf reobren a Lleida

Els clubs socials de tenis i pàdel i instal·lacions a l’aire lliure com els camps de golf reobren avui
amb l’entrada de Lleida en la fase 1 de la desescalada

Un operari desinfecta l'entrada al recinte del Club Tennis Urgell, que també va posar a punt les pistes per a la reobertura avui de les instal·lacions

Un operari desinfecta l'entrada al recinte del Club Tennis Urgell, que també va posar a punt les pistes per a la reobertura avui de les instal·lacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’entrada avui de la regió sanitària de Lleida en la fase 1 de la desescalada, els clubs socials i recintes esportius a l’aire lliure podran reobrir les instal·lacions, encara que sota estrictes mesures de seguretat per evitar contagis. Pistes de tenis, pàdel, camps de golf, circuits de motor i altres instal·lacions en les quals es practiquin esports a l’aire lliure podran obrir les portes per a la pràctica esportiva, federada o amateur, encara que sempre de forma individual i amb cita prèvia.

Els clubs de tenis, com el Sícoris Club, CN Lleida, CT Urgell, CT Lleida o CT Balaguer, entre altres, i el Raimat Golf Clubi així com recintes com 2Llacs, per a la pràctica aquàtica, tenen previst iniciar avui l’activitat després de dos mesos tancats.

En els últims dies han ultimat els preparatius per complir la normativa de seguretat, que és comuna per a tothom i que la gran majoria ha fet arribar als socis via telemàtica. Per accedir a les instal·lacions caldrà fer prèviament una reserva, la majoria dels casos a través d’una aplicació de mòbil o via telefònica, i abans d’entrar es prendrà la temperatura amb uns termòmetres d’infrarojos. Caldrà accedir a les instal·lacions amb mascareta i guants, que podran treure’s durant la pràctica esportiva, així com fer ús de les solucions hidroalcohòliques i mantenir la distància de seguretat de dos metres.

Tots els clubs, que durant el cap de setmana han rebut un bon nombre de reserves, mantindran tancats els serveis de restauració i els vestidors, als quals només es podrà accedir per agafar algun objecte o peça esportiva.

Els usuaris només podran disputar partits individuals, tant de tenis com de pàdel, i utilitzar altres instal·lacions, com pistes poliesportives, de forma individual o amb un altre membre de la família amb qui es convisqui.

La recepció del CT Lleida, amb mampares protectores

La recepció del CT Lleida, amb mampares protectores

Preparant solucions hidroalcohòliques al Raimat.

Preparant solucions hidroalcohòliques al Raimat.

Zones tancades i una TV amb les normes al Sícoris

Zones tancades i una TV amb les normes al SícorisMaite Monné

tracking