SEGRE

DEPORTES

Àlex suma a San Marino la segona victòria i ja lidera el Mundial Virtual de MotoGP

Àlex suma a San Marino la segona victòria i ja lidera el Mundial Virtual de MotoGP || Supera Marc a l'últim revolt i Rossi firma el tercer lloc

La prova, disputada al circuit de San Marino del videojoc ‘MotoGP20’, va reunir onze pilots.

La prova, disputada al circuit de San Marino del videojoc ‘MotoGP20’, va reunir onze pilots.REPSOL MEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Márquez (Repsol Honda) es va imposar ahir en la quarta carrera del Mundial Virtual de MotoGP, el Gran Premi de San Marino, que es va disputar al Circuit de Misano Marco Simoncelli amb el videojoc MotoGP20, davant del seu germà Marc (Repsol Honda) i de l’italià Valentino Rossi (Yamaha). En total, 11 pilots de MotoGP van participar en la cita, en la qual el petit dels Márquez va aconseguir la segona victòria en el campionat al guanyar també a Mugello. Il Dottore va completar el podi a l’aprofitar una caiguda del francès Fabio Quartararo (Yamaha) en el tram final.

El Diable va partir des de la pole en una primera fila que va formar amb Àlex Márquez i Francesco Pecco Bagnaia (Ducati), mentre que Maverick Viñales (Yamaha) va sortir quart intentant defensar el seu últim triomf en el Gran Premi d’Espanya. Tanmateix, tant l’italià com el de Roses es van acomiadar de les seues opcions a l’anar-se’n a terra en el primer revolt, igual que Takaaki Nakagami (Honda) i Tito Rabat (Ducati). Quartararo es va posar al capdavant, seguit dels tres que finalment van completar el podi. Una caiguda en la tercera volta va propiciar que Àlex Márquez es posés al capdavant, amb el gal segon davant de Marc i amb Rossi una mica més distanciat En el sisè gir, Quartararo va donar un primer avís al petit dels Márquez, i només unes voltes després va tractar d’avançar-lo, però el francès va tocar la roda posterior de l’RC213V del seu rival i un altre toc va provocar la caiguda del rookie, la moto del qual va arrossegar l’M1 del francès, que se’n va anar a terra. “Fabio, després ens veiem a Race Direction”, va fer broma Àlex mentre tornava a pista.

És la quarta vegada consecutiva que el petit de la saga surt victoriós del duel particular amb Marc

Marc es va trobar així al capdavant de la cursa, encara que aviat el seu germà va reduir la diferència a 1,2 segons a falta de dos voltes per al final. La renda es rebaixava a tan sols sis dècimes en l’últim gir, i Quartararo també apretava. Tanmateix, el de Niça va caure quan quedaven pocs revolts per al final i va servir en safata el podi a Rossi, el primer que aconsegueix en aquest Mundial virtual. En l’últim dels revolts, Àlex va aprofitar que el seu germà es va obrir massa per superar-lo per l’interior i emportar-se la victòria, que no va entelar el doblet de Repsol Honda Team, amb Rossi tercer, mentre que Quartararo i Joan Mir (Suzuki) van tancar el Top 5. Amb aquesta segona victòria, Àlex mana a la general del Mundial Virtual amb 86 punts. “He optat per frenar abans i atacar després. La mentalitat de Marc és diferent”, afirmava Àlex després de la victòria. “En la realitat no ho acceptaré”, amenaçava Marc, que assegurava que “hi haurà festa a casa”.

tracking