SEGRE

DEPORTES

El Barça torna al rondo

Primera sessió en què ja van participar diversos jugadors, repartits en grups de 10 || Song diu que no li va importar jugar poc perquè es va fer milionari

Alguns jugadors del FC Barcelona, durant un dels clàssics rondos, en la sessió d’ahir.

Alguns jugadors del FC Barcelona, durant un dels clàssics rondos, en la sessió d’ahir.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Barcelona, com les de la resta d’equips de Primera divisió, va reprendre ahir els entrenaments en grups reduïts de deu jugadors a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Seguint les directrius de LaLiga, els jugadors es van organitzar en grups de 10; el primer amb Piqué, Sergio, Suárez, Messi, Alba, Roberto, Vidal, Fati, Puig i Araujo, i el segon amb Semedo, Rakitic, Arthur, Lenglet, Griezmann, Braithwaite, De Jong, Júnior, Collado i Monchu. Rakitic, que va participar en una videotrucada amb Marc Márquez (vegeu el desglossament), va dir que “tenia ganes de poder fer rondos, no haver de passar la pilota a un mur, sinó a un company. Sentir la gespa, l’adrenalina es nota una altra vegada”. Després d’una setmana d’entrenaments individuals, en els quals es van treballar resistència i precisió, els de Quique Setién tornaran a la Ciutat Esportiva avui a les 9.30 hores per a una nova sessió en grup de cara a la tornada de la competició, probablement el 12 de juny. La totalitat dels blaugranes, segons va informar Sport, també han donat negatiu en un nou test del coronavirus.

D’altra banda, l’exfutbolista del Barça, el camerunès Alex Song, a Instagram amb el seu compatriota de l’NBA Pascal Siakam, va dir que “quan el FC Barcelona em va oferir un contracte i vaig veure quant guanyaria, no ho vaig pensar dos vegades. Vaig sentir que la meua esposa i els meus fills haurien de tenir una vida còmoda una vegada acabi la meua carrera. Vaig conèixer el director esportiu i em va dir que no jugaria gaires partits, però no em va importar, sabia que em faria milionari”, va explicar. Song va dir també que va tornar un cotxe perquè gastava massa en gasolina.

Marc Márquez, en una xarrada amb Rakitic Marc Márquez va assegurar que s’adaptarà a la situació propiciada pel coronavirus. “Els organitzadors intenten improvisar un campionat amb un estil nou, potser repetir circuits, per fer diverses curses i que compta com a Mundial, però adaptant-nos a la situació”, va comentar en una trucada amb el jugador del Barça Ivan Rakitic organitzada pel FC Barcelona. “Volem començar com més aviat millor, però la salut és el primer”, va dir.

Alguns jugadors del FC Barcelona, durant un dels clàssics rondos, en la sessió d’ahir.

Alguns jugadors del FC Barcelona, durant un dels clàssics rondos, en la sessió d’ahir.FC BARCELONA.CAT

tracking