SEGRE

DEPORTES

El Lleida anuncia un recurs d'alçada contra l'RFEF

Reclama documentació a aquest organisme i denunciarà en el termini d'un mes

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, a la sala de premsa del Camp d’Esports.

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, a la sala de premsa del Camp d’Esports.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir que, en el termini d’un mes, presentarà un recurs d’alçada contra la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després de la decisió d’aquest organisme de donar per finalitzada la competició a Segona B, sense descensos i amb la disputa d’un play-off exprés entre els quatre primers de cada grup per pujar a Segona A. Això deixa fora l’equip de Molo, cinquè a la taula en el moment de la suspensió de la competició a causa de la crisi sanitària del coronavirus. El Lleida no és el primer club que vol portar la resolució de l’RFEF davant del Consell Superior d’Esports (CSD) ja que almenys el San Fernando també va anunciar el mateix fa uns dies.

En termes jurídics, es tracta d’un recurs de caràcter administratiu a través del qual es busca que un òrgan administratiu revisi un acte dictat per un altre òrgan dependent jeràrquicament d’aquest, buscant que esmeni conforme a Dret l’acte de l’òrgan inferior.

En la nota que va fer pública ahir el club lleidatà, explica que ha sol·licitat a l’RFEF que li enviï la resolució de la comissió delegada, en la qual es basa per prendre la seua decisió, ja que “és la resolució que s’ha de recórrer en alçada i no les circulars posteriors” i recorda que al club encara no se li ha notificat per complet l’esmentada resolució.

El Lleida matisa que disposa, segons la normativa, d’un termini d’un mes per presentar l’esmentat recurs d’alçada.

En la comunicació del club, de tres folis, el president del Lleida, Albert Esteve, com a màxim representant del club, recorda que ha enviat diferents comunicacions a l’RFEF, en concret els dies 16 d’abril, 6 de maig i 8 de maig, recordant el motiu i justificació de cada un, i que “no hem rebut ni tan sols una resposta per part de l’RFEF a cap dels nostres escrits, la qual cosa és sinònim de vulneració dels drets tant del Lleida Esportiu Terraferma Club de Futbol, com dels socis i abonats, així com del cos tècnic i jugadors federats en l’RFEF”. També recorda que el club “es va adherir al protocol del Consell Superior d’Esports relatiu a la tornada dels entrenaments i de la competició”.

El Lleida defensa que “no era procedent donar un tractament diferent de la competició de Segona divisió B” del que s’ha donat a Primera i Segona A i que l’RFEF no ha complert la seua obligació de comunicar la resolució, que ara li reclama.

tracking