SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

El CTT Balaguer renova les dos jugadores estrangeres

L'acord no està supeditat que el club assumeixi l'ascens a la Superdivisió

Natalia Prosvirnina i Svetlana Bakhtina, segona i tercera per l’esquerra, seguiran al Balaguer.

Natalia Prosvirnina i Svetlana Bakhtina, segona i tercera per l’esquerra, seguiran al Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tennis Taula Balaguer ha arribat a un acord de renovació amb les seues dos jugadores estrangeres, la ucraïnesa Natalia Prosvirnina i la russa Svetlana Bakhtina, que seguiran un any més, independentment de la categoria en la qual jugui finalment el club balaguerí la pròxima temporada.

Amb la cancel·lació de totes les lligues estatals a causa de la crisi sanitària del coronavirus, decretada fa setmanes per la Federació Espanyola de Tennis de Taula, la seua comissió delegada va donar per bons els resultats fins a la data de la suspensió, assignant, entre altres coses, les places d’ascensos. Al CTT Balaguer, com a líder indiscutible i invicte del seu grup de la Divisió d’Honor, se li va atorgar un dels dos bitllets d’ascens a la Superdivisió femenina, categoria a la qual retorna després de descendir l’any passat i la Lliga de la qual va conquerir la temporada 2015-2016.

Encara que esportivament té plaça a la màxima categoria, el club de la Noguera encara no té clar si podrà assumir-la econòmicament, ja que, a dia d’avui, té bona part del seu pressupost, uns 60.000 euros, encara pendents de cobrir. D’aquesta xifra només ha pogut ingressar la part que correspon a les aportacions dels patrocinadors privats, mentre que els ajuts institucionals, que representen gairebé uns 50.000 euros, no els ha rebut i tampoc no sap quina quantitat percebrà tant de la Diputació com de l’ajuntament de Balaguer.

“Estem pendents que ens diguin alguna cosa. No només no sabem quan cobrarem, sinó quant. Només demanem que es defineixin perquè puguem tenir alguna previsió. En aquesta situació no sabem si podrem ascendir o no a la Superdivisió”, va dir el seu vicepresident, Joan Biscarri.

Independentment de la categoria en què militi la pròxima temporada, l’acord de renovació amb Prosvirnina i Bakhtina, que afrontaran la seua quarta temporada al club, està tancat, ja que “percebran la mateixa quantitat en una o una altra categoria”, va apuntar Biscarri. L’equip el completaria Anna Biscarri, que també exerceix de presidenta, i alguna jugadora del planter.

tracking