SEGRE

DEPORTES

Aquests són els sis tenistes Top 100 confirmats per al juliol a Lleida

Feliciano, Bautista o Carreño, en la primera cita tenística després del Covid-19

Feliciano López, segon per la dreta, va ser finalista del Master espanyol disputat a Lleida el 2013.

Feliciano López, segon per la dreta, va ser finalista del Master espanyol disputat a Lleida el 2013.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET) va confirmar ahir sis dels vuit jugadors que seran al CT Lleida del 10 al 12 de juliol en el reinici de les competicions tenístiques d’elit a Espanya després de la crisi sanitària per la pandèmia del coronavirus. També es van confirmar les altres tres restants seus de la Lliga Mapfre: 17, 18 19 de juliol a Madrid; 24, 25 i 26 a Villena (Alacant); i 31 de juliol, 1 i 2 d’agost a Avilés.

Així, el públic lleidatà podrà disfrutar de sis Top 100 com Roberto Bautista (número 12 del rànquing mundial), Pablo Carreño (25), Albert Ramos (41), Pablo Andújar (53), Feliciano López (56), Alejandro Davidovich (97) o Roberto Carballés (99), que van mostrar alegria per tornar a les pistes després de l’aturada de més de dos mesos a causa de la crisi del coronavirus.

Feliciano López va reconèixer que a causa de la complicada situació derivada de la pandèmia del coronavirus toca “reinventar-se i la iniciativa de la federació en aquest sentit és bastant bonica. Tant de bo es pugui fer aquest petit circuit, que puguem competir a poc a poc i puguem portar el tenis a molts llocs d’Espanya en què no han vist jugadors del màxim nivell”.

Per la seua part, Roberto Bautista va comentar: “Tornar a clubs i atansar el tenis de màxim nivell on fa anys que no tornàvem em sembla bé. En el meu cas, em fa il·lusió tornar a clubs on vaig fer amistats i tant de bo serveixi per reactivar el tenis a nivell nacional.” Pablo Carreño veu “molt llunyà tornar a competir al circuit i, en cas que no es pugui reprendre, que sembla complicat, tot el que sigui competir, encara que sigui a un altre nivell, seria molt interessant”.

Les competicions de la Lliga Mapfre es portaran a terme sota les indicacions del Consell Superior d’Esports (CSD), sempre que la competició del circuit ATP no es reprengui.

El canal de Teledeporte oferirà almenys cinc partits en directe de cada una de les quatre seus.

tracking