SEGRE

DEPORTES

Mollerussa reobre avui les instal·lacions a l'aire lliure

La Seu obrirà dilluns, si entra en fase 2, els pavellons i el camp de futbol

Un tractor treballava ahir al circuit d’autocròs del Parc de la Serra de Mollerussa preparant la reobertura prevista avui.

Un tractor treballava ahir al circuit d’autocròs del Parc de la Serra de Mollerussa preparant la reobertura prevista avui.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mollerussa obrirà avui les seues instal·lacions municipals a l’aire lliure i la Seu d’Urgell té previst fer el mateix dilluns, inclosos els pavellons, en el cas que, com està previst, la regió sanitària d’Alt Pirineu i Aran entri en la fase 2 de la desescalada.

L’ajuntament de la capital del Pla d’Urgell té previst reobrir avui la pista d’atletisme i els circuits d’autocròs i automodelisme, ubicats tots tres al Parc de la Serra. L’accés serà amb cita prèvia i per concertar-la caldrà fer-ho a través dels clubs que gestionen les esmentades instal·lacions.

Així mateix, s’han establert una sèrie de mesures que s’hauran de complir com que les pràctiques siguin individuals i respectant la distància de seguretat.

En el cas de la pista d’atletisme, l’aforament serà d’un màxim de 18 persones alhora. Els vestidors i els serveis romandran tancats i cada usuari haurà de portar el material per als entrenaments. A més, l’espai per a la pràctica del salt d’alçada estarà, de moment, tancat.

Quant al circuit d’autocròs i el d’automodelisme, l’aforament serà de sis vehicles en el primer cas i de vuit persones en el segon. En ambdós circuits, caldrà desinfectar les superfícies una vegada acabada la pràctica esportiva, que ha de ser individual.

Per la seua part, l’ajuntament de la Seu d’Urgell reobrirà les seues instal·lacions dilluns vinent, sempre que la ciutat entri en fase 2.

Aquestes seran el poliesportiu municipal, la pista polivalent, el camp de futbol i el Palau d’Esports, així com les pistes de tenis, pàdel i el búlder.

Davant d’aquesta reobertura dels equipaments esportius, el servei d’esports ha adoptat les pertinents mesures per garantir la salut, tant d’usuaris com de treballadors.

tracking