SEGRE

DEPORTES

Mollerussa reobre les seues instal·lacions esportives

Agenda plena per avui al Parc de la Serra i el Xafatolls s'entrenarà dilluns

Elena Llobera, Arnau Monné i Fran Carrillo, ahir a la pista d’atletisme de Mollerussa.

Elena Llobera, Arnau Monné i Fran Carrillo, ahir a la pista d’atletisme de Mollerussa.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Es nota que hi ha moltes ganes de fer esport”, explicava ahir Joan Anton Grustan, director tècnic de la Federació Catalana d’Automobilisme i directiu de l’Escuderia Mollerussa. La capital del Pla d’Urgell va autoritzar ahir que es poguessin reobrir les instal·lacions esportives a l’aire lliure encara que, en el cas del circuit d’autocròs del Parc de la Serra, no serà fins avui quan rodin els primers pilots, mentre que l’AA Xafatolls tornarà a entrenar-se a la pista d’atletisme a partir de dilluns.

“El protocol estableix que només poden entrenar-se sis pilots dissabte i uns altres sis diumenge i tenim plens els dos dies”, afegeix Grustan, que espera que amb el canvi de fase es permeti l’accés a més pilots, perquè “en tenim més de 170 a l’escuderia. Molts són d’altres províncies i en aquesta fase no poden venir a entrenar-se, però en la fase dos hi haurà més ocupació”.

Els responsables de l’Escuderia Mollerussa han tingut molta feina en aquests dies previs. “Hem arreglat els boxs, s’ha hagut de tallar l’herba i també condicionar la pista, que havia quedat perjudicada per les pluges. I durant la setmana que ve haurem de tornar, perquè hi ha treball per a bastants dies”, afegia Grustan.

Dins del Parc de la Serra també es reobre el circuit d’automodelisme en el qual està permesa l’assistència de vuit persones cada dia.

Pel que fa a la pista d’atletisme, encara que atletes de l’AA Xafatolls ja van ser ahir a veure la instal·lació, no serà fins dilluns quan tornin a entrenar-se els atletes del club.

La campiona d’Espanya de salt de llargada, Elena Llobera; l’atleta del FC Barcelona Arnau Monné i el coordinador i entrenador del club, Fran Carrillo, van passar ahir per la instal·lació.

L’accés també és limitat i, com explica Carrillo, “dilluns començarem amb els atletes sub-14. Farem grups d’entre cinc i set atletes que hauran de fer entrenament individual. Anirem progressivament, amb grups reduïts, respectant les distàncies i cada un amb la seua tovallola. De moment no utilitzarem cap material. Començarem amb els atletes que, en principi, han de competir en els campionats que la Federació Catalana té previstos per al mes de setembre”.

tracking