SEGRE

DEPORTES

Els cotxes tornen a rugir al Circuit del Parc de la Serra

El recinte va reobrir divendres

Un cotxe de la modalitat speed-car va ser el que va estrenar ahir la reobertura del circuit de Mollerussa.

Un cotxe de la modalitat speed-car va ser el que va estrenar ahir la reobertura del circuit de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els motors dels cotxes d’autocròs van tornar a rugir ahir al Circuit del Parc de la Serra de Mollerussa després d’autoritzar l’ajuntament la reobertura de la instal·lació divendres passat. Tanmateix, va ser ahir quan es va estrenar el primer cotxe en el traçat de terra de la capital del Pla d’Urgell. I és que els membres de l’Escuderia Mollerussa han aprofitat els dies previs per condicionar el circuit i deixar-lo en condicions per tornar a córrer-hi després de les setmanes en desús a causa del confinament.

Avui diumenge tenen previst acudir sis cotxes més a entrenar-se, que és el nombre màxim permès en aquesta fase 1, encara que ho hauran de fer per torns individuals i respectant totes les mesures de seguretat i higiene, que inclouen la desinfecció de la superfície i dels materials.

Val a recordar que, tal com ja va avançar SEGRE, l’Escuderia Mollerussa ha iniciat tots els tràmits per acollir el 2021 una prova del Campionat d’Europa d’autocròs.

La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) supervisarà a la tardor el traçat que haurà d’emprendre una remodelació valorada, en un primer moment, pel directiu de l’escuderia Joan Anton Grustan en uns 60.000 euros.

Demà dilluns tenen previst acudir els atletes a les pistes del Parc de la Serra.

tracking