SEGRE

El Lleida presentarà un recurs contra l'RFEF

Després de la decisió d’aquest organisme de donar per finalitzada la competició a Segona B

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, a la sala de premsa del Camp d’Esports.

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, a la sala de premsa del Camp d’Esports.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu presentarà en les pròximes hores un recurs d’alçada contra la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després de la decisió d’aquest organisme de donar per finalitzada la competició a Segona B, sense descensos i amb la disputa d’un play-off exprés entre els quatre primers de cada grup per pujar a Segona A. Això deixa fora l’equip de Molo, cinquè a la taula en el moment de la suspensió de la competició a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

En termes jurídics, es tracta d’un recurs de caràcter administratiu a través del qual es busca que un òrgan administratiu revisi un acte dictat per un altre òrgan dependent jeràrquicament d’aquest, buscant que esmeni conforme a Dret l’acte de l’òrgan inferior.

El club lleidatà presentarà el recurs un cop ha rebut de l’RFEF que la resolució de la comissió delegada, en la qual es basa per prendre la seua decisió, ja que “és la resolució que s’ha de recórrer en alçada i no les circulars posteriors”, ja que al club encara no se li havia notificat per complet l’esmentada resolució.

tracking