SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

La tenista andorrana Vicky Jiménez es marca Wimbledon com a meta

La número 1 júnior torna als entrenaments

Vicky Jiménez va guanyar el torneig júnior de l’Open d’Austràlia.

Vicky Jiménez va guanyar el torneig júnior de l’Open d’Austràlia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez va poder tornar als entrenaments la setmana passada, després de més de dos mesos d’aturada i treball físic a casa, i es va marcar com a objectiu poder competir al torneig de Wimbledon del 2021. La tenista andorrana no ha pogut estrenar encara la seua condició de número 1 mundial en categoria júnior i no sap si podrà fer-ho en algun dels grans d’aquesta temporada. “El meu objectiu és arribar l’any que ve a Wimbledon, ja sigui en categoria júnior o WTA. Pel que fa a aquesta temporada, és una pena, però he d’afrontar-ho de manera positiva, continuar treballant per poder arribar a aquest torneig de l’any vinent”, va assegurar a TV3. El seu pare i entrenador, Joan Jiménez, va assenyalar que “ara és la número 1 i segur que ho continuarà sent durant un temps. Però és una cosa a què no li dóna més importància. És una cosa que ajuda, però el rànquing ara mateix no importa gaire”. Vicky afegeix que durant el confinament ha tingut temps per reflexionar i adonar-se que és una afortunada. “De vegades no tinc ganes d’entrenar-me, perquè estic cansada. Però després t’adones que ets una afortunada per poder entrenar-te, veure el sol, estar a la pista, fer esport. És important que la gent valori el que té”, va afegir.

L’andorrana tenia previst participar aquest any en els quatre Grand Slam de la temporada, després d’haver guanyat l’Open d’Austràlia quan només tenia catorze anys. Roland Garros, que havia de començar aquesta setmana, ha quedat ajornat al 20 de setembre, mentre que Wimbledon es va cancel·lar.

Desconeix si podrà competir en aquest torneig, que està previst del 24 d’agost al 13 de setembre

L’única cita en què Vicky Jiménez podria participar és el US Open, previst del 24 d’agost al 13 de setembre, però encara no sap si tindrà l’oportunitat de competir.

tracking