SEGRE

DEPORTES

El Lleida recorrerà la Lliga

Té temps fins demà i al·legarà, tal com va anunciar, que faltaven deu jornades i que l'RFEF altera el reglament || 'Play-off' exprés i quatre campions

Molo, el dia de la seua presentació l’estiu passat, tenia el Lleida a 3 punts del ‘play-off’.

Molo, el dia de la seua presentació l’estiu passat, tenia el Lleida a 3 punts del ‘play-off’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, tal com va anunciar, presentarà un recurs contra la resolució de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després que l’organisme presidit per Luis Rubiales comuniqués ahir oficialment que dóna per finalitzada la competició a Segona B, sense descensos i amb la disputa d’un play-off exprés entre els quatre primers de cada grup per pujar a Segona A. Això deixa fora l’equip de Molo, cinquè a la taula i a només tres punts del quart en el moment de la suspensió de la competició a causa de la crisi sanitària del coronavirus. El Lleida, que té temps fins demà a les 14.00 hores per interposar el recurs, al·legarà a l’escrit que queden deu jornades de Lliga per disputar-se i l’RFEF ha alterat el reglament. No serà l’únic equip de la categoria que presentarà recurs, ja que també ho va anunciar el San Fernando gadità i és possible que ho facin també altres clubs.

L’Atlètic Balears (Grup I), l’UD Logronyo (Grup II), el CD Castelló (Grup III) i el FC Cartagena (Grup IV) van ser proclamats ahir campions dels respectius grups, segons va determinar la Jutge de Competició, Carmen Pérez González. L’RFEF també va proposar que el play-off comenci el 18 de juliol i acabi el 26, així com que els equips comencin a entrenar en fase 2.

En futbol femení, la jutge va ratificar el Barcelona del tècnic lleidatà Lluís Cortés com a campió de la Primera Iberdrola, així com l’ascens a la màxima categoria del CD Santa Teresa i del SD Eibar com primers dels grups de la Segona (Repte Iberdrola), en la qual l’AEM va acabar setè.

Homenatgen Emili en el tercer aniversari de la seua mort Les xarxes socials es van omplir ahir d’emotius missatges en record i homenatge de l’exentrenador i professor d’Inefc Emili Vicente, del qual ahir es van complir tres anys de la seua mort. El 25 de maig del 2017, el que va ser jugador i tècnic del Lleida, entre altres equips, trobava la mort als cinquanta-dos anys practicant el ciclisme per carreteres andorranes.

tracking