SEGRE

DEPORTES

La fusió entre l'Agramunt i el Guissona ja dóna fruits

L'equip femení que n'ha sorgit puja a Primera catalana d'handbol

Les components de l’equip Agramunt-Guissona, quan van aconseguir la classificació per al ‘play-off’.

Les components de l’equip Agramunt-Guissona, quan van aconseguir la classificació per al ‘play-off’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’acord que van assolir fa tot just un any el Club Handbol Agramunt i l’ACLE Guissona per fusionar els seus equips sènior davant la falta d’efectius ja ha donat els primers fruits, molt abans del que s’esperaven. El combinat femení ja ha pujat oficialment la Primera catalana després que la federació, una vegada decretada la cancel·lació de les lligues pel Covid-19, hagi atorgat plaça d’ascens a tots aquells equips que ja estaven classificats per als play-offs.

L’Agramunt-Guissona ha firmat una gran temporada, amb l’obtenció de 16 victòries i tan sols 4 derrotes, la qual cosa li ha valgut recuperar una categoria que tots dos clubs, per separat, havien perdut la temporada anterior.

“Ens trobàvem els dos a Segona [l’última categoria] i els dos amb molts problemes per confeccionar les plantilles. Ja havíem tingut una primera experiència fa tres anys amb un equip de base, i aquest cop vam decidir repetir l’operació i la veritat és que ens ha sortit a la perfecció”, apunta Albert Subarroca, coordinador de l’ACLE Guissona i delegat de l’equip acabat d’ascendir.

La tropa la formen onze jugadores procedents de l’Agramunt (Judit Bertran, Laia Díaz, Laura Parachout, Maria Nuria, Mariamu Drammeh, Marina Castelló, Montse Esteban, Nayra Figueres, Núria Figueres, Sandra Pastor i Andrea Díaz) i cinc que vénen del Guissona (Anna Gomà, Camelia Ilisca, Erica Valero, Gemma Lillo i Nerea Oliva), a més d’Alba Blanch, que és de Mollerussa, l’única incorporació forana.

“Ens ha sorprès la gran compenetració i integració que hi ha hagut a l’equip, semblava que havien jugat juntes tota la vida”, reconeix l’entrenador i president del CH Agramunt, Òscar Ginestà.

“Inicialment teníem una mica de por per com reaccionarien, ja que passaven de ser rivals a la pista a ser companyes, però la veritat és que ens ha sorprès la bona sintonia que hi ha hagut des de l’inici”, apunta Subarroca.

De cara a la temporada vinent, el femení de l’Agramunt-Guissona intentarà consolidar-se a la categoria però sense descartar un ascens a la Lliga Catalana, a la qual militen l’Handbol Pardinyes i l’Associació Lleidatana, sempre que no ascendeixi a Divisió de Plata si hi ha alguna vacant.

tracking