SEGRE

DEPORTES

Pas endavant de la Lliga

El Barça i la resta d'equips comencen a entrenar-se en grups de 14 futbolistes || “La nostra il·lusió seria tornar l'11 de juny amb el Sevilla-Betis”, afirma Tebas

Quique Setién dirigeix l’entrenament, en què la plantilla del Barça va estar dividida en dos grups.

Quique Setién dirigeix l’entrenament, en què la plantilla del Barça va estar dividida en dos grups.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips de Primera i Segona A van fer ahir un nou pas endavant cap a la represa, a l’augmentar a catorze el nombre de futbolistes per grup durant les sessions d’entrenament. Després d’una setmana de sessions físiques individuals i una altra de dividits en grups d’un màxim de deu jugadors, aquest increment ha de tenir ara la continuïtat amb totes les plantilles al complet abans que es reprengui la competició. Segons el president de la Lliga, Javier Tebas, serà l’11 de juny amb el Sevilla-Betis. Tebas va explicar que el president del Govern, Pedro Sánchez, va parlar de reprendre les competicions a partir del 8 de juny a causa que cada dilluns se supera una fase. “Segons com es torni a entrenar, hi ha la possibilitat que el dijous 11 de juny tinguem el primer partit. Seria la nostra il·lusió, un partit en el qual els equips juguin en exclusiva com a homenatge a aquest retorn”, va dir.“Ens agradaria que fos el Sevilla-Betis. Insisteixo, si podem acomodar les fases amb els entrenaments. Ara hi ha unes comunitats en fase 2, altres encara estan en l’1, i això requereix unes normes diferents de conducta que poden afectar el nostre protocol. Si avancem una mica, podem arribar al dijous 11. I aquest partit seria a les 22.00”, va afegir el president.

El Barça va ser dels que van apostar per començar a entrenar-se ahir en grups de catorze a la Ciutat Esportiva, encara que altres plantilles ho faran avui. Quique Setién, en la represa de l’activitat després del descans de diumenge, va dividir la plantilla blaugrana en dos grups. El primer d’ells va estar format per Ter Stegen, Neto, Piqué, Jordi Alba, Araujo, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Riqui Puig, Luis Suárez, Leo Messi i Ansu Fati. El segon el van integrar Iñaki Peña, Semedo, Lenglet, Junior Firpo, Monchu, Rakitic, Arthur, De Jong, Braithwaite i Collado. Els dos grups, repartits entre el camp 2 i el camp 3 de la Ciutat Esportiva, es van exercitar per seguir agafant el to físic, tàctic i tècnic abans de la tornada a la competició. El Madrid també va tornar a l’activitat a Valdebebas, però amb una sessió dividida en tres grups i va decidir esperar a avui per incrementar el nombre de jugadors. L’Atlètic de Madrid també va organitzar la jornada amb tres grups i el cuer Espanyol va incrementar la intensitat amb una doble sessió amb grups de 14 a les ordres d’Abelardo.

Quique Setién dirigeix l’entrenament, en què la plantilla del Barça va estar dividida en dos grups.

Quique Setién dirigeix l’entrenament, en què la plantilla del Barça va estar dividida en dos grups.FCB

tracking