SEGRE

DEPORTES

Les pistes de les Basses, a punt

Els atletes Aleix Porras i Bernat i Arnau Erta, amb els tècnics, prenen contacte amb la instal·lació que 'reestrenaran' demà || Demanaran cita prèvia i firmaran un document de responsabilitat

El regidor González, els atletes, entrenadors i el president del Lleida UA, ahir tots amb mascareta.

El regidor González, els atletes, entrenadors i el president del Lleida UA, ahir tots amb mascareta.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els atletes Aleix Porras, Bernat i Arnau Erta van poder trepitjar ahir de nou les pistes municipals de les Basses, on han forjat els seus èxits estatals i internacionals a força de treball dur. Va ser una primera presa de contacte, com un acte protocol·lari, abans de la reobertura oficial de les instal·lacions, demà dijous, en què tindran preferència Aleix i Bernat com a esportistes DAN (esportistes d’alt nivell) i els seus germans Gerard Porras i Arnau Erta, que són federats d’un nivell rellevant.

El regidor d’Esports, Sergio González, va citar els atletes (només va faltar Gerard), els entrenadors Salvador Porras i Quim Erta, i el president del Lleida Unió Atlètica, Sebas Vidal, com a entitat amb més usuaris de la instal·lació i els atletes de la qual també s’aniran incorporant gradualment als entrenaments.

La reunió va servir per comprovar totes les mesures de seguretat i higiene adoptades per la Paeria a causa del Covid-19. Per fer més efectives les mesures que s’han pres, s’han col·locat uns cartells amb indicacions. Els atletes hauran de demanar cita prèvia, firmar un document de responsabilitat i encara no podran utilitzar els vestidors i el material esportiu que hi ha a la instal·lació. Per tant, hauran de canviar-se i dutxar-se a casa. A més, la Paeria ha procedit a desinfectar tots els espais a l’aire lliure.

D’altra banda, des de dilluns ja surten els ciclistes en grups de fins a deu persones, com va dictar el BOE aquest dissabte passat respecte a l’esport a l’aire lliure.

El planter del Cadí Canoe Kayak ja s’entrena al Parc del Segre Els palistes de base del Cadí Canoe Kayak de la Seu d’Urgell ja han rebut l’autorització per entrenar-se a les instal·lacions del Parc del Segre, que fins ara només podien utilitzar els membres de l’equip estatal d’eslàlom i els integrants del centre de tecnificació, ubicat a les mateixes instal·lacions. Aquest dilluns, el planter del club urgellenc va poder remar per la zona del parc on hi ha menys corrent, però ahir ja va poder baixar pel canal d’eslàlom, així com pel d’iniciació, que des que es va clausurar el recinte per la pandèmia del coronavirus no s’havia utilitzat. Prova d’això és que les portes que han d’esquivar els palistes a la baixada estaven plenes de teranyines de grans dimensions.

El regidor González, els atletes, entrenadors i el president del Lleida UA, ahir tots amb mascareta.

El regidor González, els atletes, entrenadors i el president del Lleida UA, ahir tots amb mascareta.MAGDALENA ALTISENT

tracking