SEGRE

DEPORTES

Ona Baradad deixa l'AEM i fitxa pel Barça

La internacional lleidatana s'incorpora al filial blaugrana

Ona Baradad, amb la samarreta de la selecció espanyola.

Ona Baradad, amb la samarreta de la selecció espanyola.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ona Baradad, la jove promesa de l’AEM i que ha debutat aquesta temporada al primer equip amb tot just quinze anys, deixa el club lleidatà per fitxar pel FC Barcelona. L’entitat blaugrana ha fet una aposta ferma per la mitjapunta, natural de Rosselló, perquè jugui al seu filial, que també competeix a Reto Iberdrola (Segona divisió). Tant que vol instal·lar-la a la Masia, un fet amb pocs precedents en el futbol femení.

Ona, internacional sub-16 i sub-17 amb Espanya, feia cinc anys que militava a les categories inferiors de l’AEM i el mes de febrer passat el cos tècnic va decidir ascendir-la al primer equip. Tanmateix, amb prou feines ha tingut temps de gaudir de l’experiència i de la temporada del debut de l’equip a Reto Iberdrola, ja que només ha estat alineada en tres partits, a Lezama contra l’Athletic B i al Recasens davant de l’Sporting de Gijón i el Pozuelo. De fet, en aquests dos últims partits va anotar dos gols. Contra l’Sporting, el que certificava l’empat al minut 81 i, contra el Pozuelo, el que sentenciava el triomf blau en l’afegit i que va ser l’últim gol de l’AEM abans que la lliga quedés en suspens.

En les categories inferiors de l’entitat lleidatana, Ona va formar part de l’històric infantil entrenat per Dani Rodrigo que es va emportar el títol d’una Lliga masculina. Encara que era infantil de primer any, allà va coincidir amb jugadores de segon any com Laura Martí i Andrea Gómez, ara al primer equip, o Alba Caño, amb la qual coincidirà al filial del club blaugrana. El club ja té negociacions avançades per cobrir la seua baixa.

tracking