SEGRE

DEPORTES

Els atletes també tornen a entrenar-se a la pista d'Arbeca

“El club és ara una fortalesa contra el virus”

Quatre jugadors de pàdel, ahir a les pistes del Pàdel Indoor.

Quatre jugadors de pàdel, ahir a les pistes del Pàdel Indoor.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A poc a poc les instal·lacions esportives tornen a fer la funció per a la qual van ser construïdes, la pràctica de l’esport. Ahir es va produir la reobertura de les pistes d’atletisme d’Arbeca, en les quals es van exercitar vuit esportistes del club Joventut Atlètica d’Arbeca, entitat que, de moment, les utilitzarà “un cop per setmana”, segons l’entrenadora Sandra Sarri. També va reobrir el Pàdel Indoor a Lleida, una vegada autoritzats els partits de dos contra dos.

“Quan els socis entrin per la porta ho faran a un club amb totes les garanties de seguretat i de sanitat”, va assegurar ahir el president del Club Tennis Lleida, José Luis Solans, durant la presentació d’un nou sistema de mesurament termogràfic que el club lleidatà ha col·locat a l’accés a les instal·lacions. Es tracta d’una càmera termogràfica amb control de febre, que serveix per mesurar la temperatura de totes les persones que accedeixin al club. El sistema permet controlar de forma massiva la temperatura de fins a un màxim de 30 persones alhora.

Coincidint amb la Lliga Mapfre, el club acollirà els quatre millors jugadors en cadira de rodes

“Hem decidit reforçar la prevenció, la seguretat i la salut perquè per a nosaltres és més important la vida i la salut que el tenis i l’esport”, va afegir Solans, que va estar acompanyat pel directiu Isidro Domínguez. “Hem pres totes les mesures possibles perquè el CT Lleida sigui una fortalesa contra el coronavirus”, va afegir el president.

Solans va detallar altres mesures, com la desinfecció de les diferents zones del club dos vegades al dia o les catifes que desinfecten les sabates de les persones que accedeixen o surten de la instal·lació.

Domínguez va destacar que “es tracta del sistema termogràfic més fiable i que té menys marge d’error de tot el mercat”.

Solans ho va justificar per “la gran quantitat de persones que vénen a la instal·lació. Aquí fem casaments, comunions, estades... De vegades entra molta gent de cop i amb aquest sistema de lectura massiva de temperatura hi ha més seguretat”.

També va recordar que la instal·lació acollirà, del 10 al 12 de juliol, la Lliga Mapfre, amb vuit de les millors raquetes del tenis espanyol, a les quals s’uniran, en les mateixes dates, els quatre millors jugadors de tenis en cadira de rodes.

Quatre jugadors de pàdel, ahir a les pistes del Pàdel Indoor.

Quatre jugadors de pàdel, ahir a les pistes del Pàdel Indoor.MAGDALENA ALTISENT

Quatre jugadors de pàdel, ahir a les pistes del Pàdel Indoor.

Quatre jugadors de pàdel, ahir a les pistes del Pàdel Indoor.MAGDALENA ALTISENT

tracking