SEGRE

DEPORTES

L'RFEF permetrà jugar els divendres i dilluns només en aquesta temporada

La justícia li va donar ahir la raó contra LaLiga

Els jugadors ja utilitzen les noves màscares del club.

Els jugadors ja utilitzen les noves màscares del club.FC BARCDELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va expressar la seua “màxima satisfacció” per la sentència del jutjat Mercantil de Madrid, que ahir va desestimar la demanda de LaLiga sobre els partits de Primera i Segona divisió dels divendres i dilluns, que la Federació va defensar sempre que són potestat seua, encara que va anunciar que, de manera puntual, permetrà que se celebrin fins a final d’aquesta temporada a causa de la pandèmia. “L’RFEF ha estat sempre convençuda que tenia la raó en aquest assumpte. I des d’un primer moment va oferir a LaLiga la possibilitat de negociar amb llibertat. En aquest moment, l’RFEF vol destacar el mandat del jutge, que valora molt positivament, que les dos parts han de negociar amb bona fe,” va indicar en un comunicat. Per això, l’organisme ha ofert a LaLiga que es puguin disputar els partits de les dos lligues professionals en divendres i dilluns, i que s’incloguin al calendari des de la represa de la competició i fins al final de temporada “sense sol·licitar res a canvi per aquest mes i mig”.

LaLiga, per la seua part, va mostrar el seu “absolut desacord” amb la sentència i va anunciar que la recorrerà.

LaLiga està estudiant parar els partits al minut 20 per homenatjar les víctimes del Covid-19

D’altra banda, i pensant en la represa de la competició, la Lliga de Futbol Professional treballa en diferents fronts i un dels quals, segons apunta el diari Marca, és el de fer un homenatge a les víctimes del coronavirus en tots els partits. Per no quedar-se sol en l’opció del minut de silenci, el departament de marca global de LaLiga estaria preparant una sèrie de vídeos amb la participació d’esportistes i personalitats diverses. A partir del minut 20 (quan el rellotge del marcador marca 19.01), el joc s’aturaria per fer aquest homenatge que els espectadors veurien a través de la realització televisiva i els jugadors a través dels videomarcadors.

Messi: “Tinc ganes de tornar, encara que serà estrany jugar sense gent”

Leo Messi segueix en plena preparació per estar al cent per cent de cara a la represa de LaLiga, una tornada que espera amb ànsia. “Tinc moltes ganes de tornar a competir!”, va dir al seu blog d’Adidas. Sobre els partits a porta tancada, ho veu comprensible. “Sí que és veritat que individualment cal preparar i mentalitzar-se a jugar sense gent perquè és molt estrany. Em va tocar fer-ho en un partit a casa i va ser estranyíssim”, va explicar.

tracking