SEGRE

DEPORTES

La Lliga es jugarà de l'11 de juny al 19 de juliol

Hi haurà partits cada dia i la temporada 2020-21 començarà el 12 de setembre

Sandro Rosell ha escrit un llibre explicant l’estada a la presó.

Sandro Rosell ha escrit un llibre explicant l’estada a la presó.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de LaLiga, Javier Tebas, va anunciar de manera oficiosa a l’Assemblea de Clubs celebrada ahir, que el campionat es reprendrà el dijous 11 de juny amb la disputa del partit que enfrontarà el Sevilla i el Betis al Ramón Sánchez-Pizjuán, a les 22.00 hores.

L’anunci oficial està pendent de l’autorització definitiva del ministeri de Sanitat perquè els equips puguin entrenar-se ja amb absoluta normalitat, que s’espera que sigui ben aviat.

El primer partit seria el derbi Sevilla-Betis, que es disputarà a les 22.00 del divendres 11 de juny L’expresident blaugrana diu que el mandat de Bartomeu “en l’aspecte global, és molt bo”

Aquell mateix dia, 11 de juny, es disputaria també el partit ajornat entre el Rayo Vallecano i Albacete, de Segona A. Aquest duel es va suspendre perquè al jugador visitant Zozulia, conegut per la seua ideologia d’ultradreta, l’afició del Rayo li va dir “nazi”.

La Lliga finalitzaria, segons aquest calendari, el 19 de juliol, i la pròxima temporada 2020-21 s’iniciarà el 12 de setembre.

LaLiga també va informar els clubs que es disputaran partits cada dia de la setmana, amb jornades que s’aniran completant entre setmana i el cap de setmana. Només hi haurà horari unificat a l’última o a les dos últimes jornades.

Els horaris dels duels entre setmana seran a les 19.30 i a les 21.30 i 22 hores, i el cap de setmana s’afegirà una tercera franja a les 17.30. Quan acabi la Lliga a Primera començarà el play-off d’ascens a aquesta categoria, que s’allargarà fins al 2 d’agost.

Alguns horaris podrien tenir modificacions, si fa molta calor. LaLiga, després de reunir-se amb l’RFEF, té intenció d’anunciar els horaris complets de les quatre primers jornades aquest diumenge. D’altra banda, l’exporter del FC Barcelona Víctor Valdés s’ha convertit en nou entrenador de la Unió Atlètica d’Horta, de Tercera divisió, després d’arribar a un acord ahir.

I la junta directiva del Barça va aprovar ahir la iniciativa solidària “Aquí juguem tots”, una acció que es desenvoluparà al Camp Nou al partit contra l’Atlètic, en la jornada 33. Es posaran a la venda 15.000 samarretes perquè es personalitzin amb el nom dels seguidors i ocupin una part de la grada.

Rosell va afegir que “no entraré mai en cap altra junta directiva” i va insistir: “Repeteixo, no m’hi presentaré. No puc dir un no absolut, perquè d’absolut només hi ha nàixer i morir. No entra dins dels meus plans tornar a presentar-me a president. Li vaig fer la promesa a la meua mare que mentre fos viva, no ho faria. I espero que visqui molts anys. Però, com diu un amic meu, «mai diguis mai». Encara que la idea és mai”.

Va valorar en positiu el mandat de Josep Maria Bartomeu: “Bartomeu és íntim amic meu i li tinc molta més empatia. Però diria que el mandat de Bartomeu, en l’aspecte global, és molt bo”, va opinar. També va insistir que la jutge Lamela va cometre una “enorme i majúscula injustícia” en el seu cas. “Veurem si algú vol investigar el que està passant al sottogoverno que hi ha”, va afegir en relació amb la querella que ha presentat.

Sandro Rosell no donarà suport a cap candidat

Sandro Rosell va assegurar ahir que no té intenció de presentar-se de nou a les eleccions del 2021, ni de formar part de cap candidatura. “No m’involucraré en cap candidatura, segur. Quan sàpiga els candidats, si algun val la pena, hi diré la meua perquè m’importa el Barça i el seu futur. No voldria que caigués en mans de grups empresarials o polítics”, va manifestar a la presentació del llibre Un fuerte abrazo, que detalla els seus 645 dies a la presó.

tracking