SEGRE

DEPORTES

Tornada a les Basses

Aleix Porras, Arnau Erta, Bernat Erta i Clàudia Delgado, els primers atletes que van tornar ahir a la pista || L'accés a la instal·lació és amb cita prèvia

Aleix Porras i Salvador Porras, els primers a tornar a les pistes.

Aleix Porras i Salvador Porras, els primers a tornar a les pistes.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pista municipal d’atletisme de les Basses va tornar ahir a obrir les portes i van ser quatre els atletes lleidatans que van trepitjar la instal·lació, en la qual no hi havia activitat esportiva des de l’11 de març. Al matí es va entrenar Aleix Porras, que hi va anar amb el seu entrenador, Salvador Porras, i a la tarda es van exercitar Arnau Erta, Bernat Erta i Clàudia Delgado, assistits per l’entrenador, Quim Erta. “Hi havia ganes de tornar a trepitjar la pista després de tant temps”, explicava Salvador Porras.

També tenia autorització per entrenar-se ahir un altre pupil seu, Sergi Felis, però “li ha arribat el permís el mateix dia i ja no tenia previst venir”, afegia l’entrenador. “L’important era tornar. No es treballa igual fent cursa contínua al carrer que entrenant-se a la pista”, afegia Quim Erta. El protocol de la Paeria exigeix demanar cita prèvia i el consistori autoritza a entrenar-se, amb prioritat per als atletes d’elit.

Salvador Porras explicava que “hem treballat sèries per anar agafant el ritme, perquè faran falta dos o tres setmanes per tornar a la normalitat” i va destacar el treball tècnic que permet fer la pista: “Nosaltres volem treballar que l’Aleix passi de 14 a 13 passos entre les tanques, de cara a les competicions de l’any que ve.”

Aquesta és ara una altra incògnita, quan podrà tornar a la competició. “Estem pendents que el dia 15 de juny la Federació Espanyola comuniqui si hi ha campionats al setembre”, explicava Erta. “La Catalana sí que ja ha començat a programar competicions a partir del setembre”, afegia el tècnic. En aquests pròxims dies s’incorporaran més atletes a la pista de les Basses.

Aleix Porras i Salvador Porras, els primers a tornar a les pistes.

Aleix Porras i Salvador Porras, els primers a tornar a les pistes.MAITE MONNÉ

tracking