SEGRE

DEPORTES

Llum verda final a la Lliga

El CSD dóna l'aprovació i després de reunir-se ahir amb Federació i patronal acorda reiniciar la competició l'11 de juny || La temporada acabarà el 19 de juliol

Arturo Vidal i Messi, durant l’entrenament d’ahir del FC Barcelona.

Arturo Vidal i Messi, durant l’entrenament d’ahir del FC Barcelona.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El que dijous era oficiós després de la celebració de l’Assemblea de Clubs, que la Lliga es reprendrà l’11 de juny, ho va fer ahir oficial el Consell Superior d’Esports, que va validar la proposta de calendari que Tebas va comunicar el dia anterior als quaranta-dos clubs de Primera i Segona. El Grup de Contacte format pel Consell Superior d’Esports (CSD), la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i LaLiga va acordar ahir el calendari de les onze jornades que falten. Així, la Lliga es reprendrà el dijous 11 de juny amb el derbi entre Sevilla i Reial Betis i acabarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol.

“Del desenvolupament de les converses en aquesta primera reunió ordinària del Grup de Contacte, creat partint de l’esperit dels Pactes de Viana i sota l’empara del Codi de Conducta firmat entre les parts, es conclou que no hi haurà problemes ni dificultats per concretar dies de joc i horaris”, explicava el comunicat.

L’entrenador del Barcelona lamenta no haver tingut més temps per treballar en grup

D’aquesta manera, “el CSD felicita els membres del grup per l’esperit de diàleg i bona disposició mostrats durant la trobada, que s’ha celebrat a la seu del Consell.”

A la reunió van assistir, per part de l’RFEF, Tomás González Cueto i Andreu Camps; per part de LaLiga, Carlos del Campo i Óscar Mayo; i per part del CSD, el cap de gabinet de la presidenta, Juan Fernández Carnicer, i el diplomàtic Joaquín de Arístegui.

La idea és que hi hagi partits de Lliga cada dia de la setmana, amb horaris a les 19.30, 21.30, 22.00 i, els caps de setmana, a les 17.30. Hi pot haver canvis en funció de la calor que faci.

Setién diu que no sap com influirà la llarga aturada Quique Setién va dir ahir que és “una incògnita” com pot influir els equips l’aturada forçosa per la pandèmia. L’entrenador del Barça va oferir una videoconferència per al Comitè i l’Escola d’Entrenadors de la Federació de Futbol de Las Palmas.

tracking