SEGRE

DEPORTES

El Lleida presenta més recursos a la Justícia

Porta davant de l'Audiència Nacional les decisions del CSD i d'Apel·lació

Jugadors del Lleida celebren un gol al Camp d’Esports.

Jugadors del Lleida celebren un gol al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida continua defensant davant de la justícia ordinària els seus drets, que considera vulnerats per la decisió de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de donar per conclosa la temporada de Segona B sense descensos i amb la disputa d’un play-off d’ascens entre setze equips, els quatre primers de cada grup, del qual queda exclòs, ja que en el moment de l’anul·lació de la fase regular, amb deu partits per jugar-se, ocupava la cinquena posició. El club va presentar ahir dos nous recursos contenciosos administratius davant del Jutjat Central Contenciós Administratiu de l’Audiència Nacional. El primer, contra la resolució del Consell Superior d’Esports (CSD) de 19 de maig, que aprovava la resolució de la Comissió Delegada de l’RFEF de data 8 de maig del 2020 que va modificar el reglament de la Federació, que permetia donar per acabada la Lliga.

El segon recurs presentat ahir, és contra la decisió del Comitè d’Apel·lació de divendres passat, 29 de maig, que desestimava el recurs formulat pel club contra l’acord de la Jutge de Competició de validar la classificació del Grup III de Segona divisió, de data 25 de maig del 2020.

Aquesta setmana demanarà una segona cautelaríssima de les resolucions contra les quals va recórrer ahir

Divendres passat, el Lleida ja va presentar davant de la mateixa sala de l’Audiència Nacional un recurs contenciós administratiu contra la resolució de la presidenta del Consell Superior d’Esports del 30 d’abril, per la qual va acordar que fos la Comissió Delegada de l’RFEF la que resolgués sobre si la temporada 2019-2020 havia de ser anul·lada o no. El club defensa en aquest recurs que havia de ser el mateix CSD el que havia de decidir. El mateix divendres, el club també va demanar davant de l’Audiència Nacional una mesura cautelaríssima, per la qual demanava que se suspengués l’execució de la resolució del CSD del 30 d’abril i per tant, deixi sense efecte les resolucions de la Comissió Delegada de l’RFEF del 8 de maig, que resolia el final de la temporada a Segona B amb les decisions citades anteriorment. El Lleida sempre ha defensat que, si poden jugar uns equips, també poden fer-ho la resta.

El club també va anunciar ahir que demanarà una nova cautelaríssima sobre les decisions dels dos recursos que va presentar ahir. Si es prenen aquestes mesures podria paralitzar-se el play-off.

tracking