SEGRE

L'AEM retrà homenatge a Anna González

Filla de l’expresident del club i actual regidor d’Esports, que va morir en accident de trànsit

Les instal·lacions de l’AEM, amb diversos focus que no funcionen.

Les instal·lacions de l’AEM, amb diversos focus que no funcionen.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM retrà un homenatge a Anna González, filla de l’expresident del club i actual regidor d’Esports de l’ajuntament de Lleida, Sergio González i germana de Marc González, jugador juvenil del club. Anna, de vint anys, va morir diumenge en un accident de trànsit i el seu funeral està previst aquesta tarda, a les 19.00, al Tanatori de Lleida.

“Sí, volem fer-li un homenatge a l’Anna”, va explicar ahir Carlos Sisteré, president de l’AEM. “Volem fer alguna cosa, encara que més endavant pensarem què fem, perquè ara és tot molt recent i estem tots molt afectats per aquesta tragèdia”, va explicar.

Encara que l’Anna no era jugadora del club, Sisteré va explicar que “l’homenatge serà per la vinculació que té la família amb l’entitat. Sergio va ser l’anterior president i el seu germà, el Marc, és futbolista del club a l’equip juvenil”, va afegir el president. L’Anna va morir en un accident que va tenir lloc a primera hora de diumenge a l’autovia A2, a Lleida, quan el vehicle que conduïa va sortir de la via, va xocar contra una peça de formigó i es va incendiar.

Al lloc de l’accident es van traslladar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar la vida de la jove. El succés va provocar commoció a la ciutat i partits polítics, entitats i clubs esportius van mostrar condolences a través de les xarxes socials. Sergio González va ser dotze anys president de l’AEM, abans d’accedir a la regidoria d’Esports l’any passat i és molt conegut i apreciat.

tracking