SEGRE

DEPORTES

Públic a la Champions

El Barça treballa en un protocol per poder garantir la seguretat dels aficionats al duel contra el Nàpols || La UEFA anuncia el format del torneig el dia 17

Leo Messi, Jordi Alba i Arturo Vidal, durant l’entrenament matinal a la Ciutat Esportiva.

Leo Messi, Jordi Alba i Arturo Vidal, durant l’entrenament matinal a la Ciutat Esportiva.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona treballa en un protocol per garantir la seguretat de l’aficionat en la seua tornada al Camp Nou i el club confia que, en el duel de la Lliga de Campions amb el Nàpols, pugui acollir de nou públic a les grades de l’estadi. Dilluns està previst que reobrin el museu i la botiga oficial, per la qual cosa el Barça vol tenir-ho tot a punt per quan les autoritats donin llum verda a l’assistència de seguidors, sense descartar que aquest permís arribi durant aquesta mateixa temporada, segons TV3.

Des del club es dóna per fet que la Lliga acabarà sense públic, però no perd l’esperança en la Champions. En aquest sentit, el protocol Espai net i segur que dirigeix el doctor i directiu Joan Bladé preveu l’accés a totes les zones que han estat tancades durant els últims mesos. Si la UEFA no estableix una seu única i la tornada contra el Nàpols dels vuitens es juga al Camp Nou, podria ser amb aficionats a les grades. La presidenta del Consell Superior d’Esports, Irene Lozano, va afirmar que si l’evolució de la pandèmia és positiva, estudiaran la tornada del públic de manera progressiva. El Barça considera que les dimensions de l’estadi permeten complir i respectar les distàncies de seguretat necessàries per donar cabuda al percentatge de públic que estableixi el Govern central.

El club va aclarir que tots haurien superat la malaltia mentre eren als seus domicilis

Per la seua part, la UEFA anunciarà el dimecres 17 el format i les dates definitives de la Lliga de Campions. Si es respecta el format actual, el Barça ha de rebre al Camp Nou el Nàpols en la tornada de vuitens de final, encara que s’està estudiant la possibilitat d’una única seu, eliminatòries a un sol partit i una final a 8 a Portugal.

tracking