SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, en contra de la nova Segona B amb deu grups i deu equips

Pendent d'aprovar-se al juliol per l'RFEF

Albert Esteve vol seguir fins al final en la batalla jurídica contra la resolució de la temporada.

Albert Esteve vol seguir fins al final en la batalla jurídica contra la resolució de la temporada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu no només està en contra de la forma amb què ha decidit la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) concloure la temporada a Segona B amb play-off exprés i sense descensos, sinó que tampoc està d’acord amb la reestructuració de la competició que planteja l’ens federatiu, segons van explicar a SEGRE fonts del club.

La pròxima temporada de Segona B constarà de deu grups amb deu equips cadascun i la Lliga començarà la segona quinzena d’octubre. Així ho va comunicar dimecres el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, als clubs catalans de Segona B mitjançant una reunió telemàtica. Rubiales va explicar el nou model de competició, que haurà de ser aprovat en l’assemblea que tindrà lloc el mes de juliol. Per part del Lleida va assistir a la reunió telemàtica el president, Albert Esteve, encara que no hi va intervenir.

El club lleidatà considera que és massa tard que la campanya 20-21 s’iniciï a mitjans d’octubre

Al club lleidatà no veuen clar que hi hagi deu grups a la competició i també els sembla malament que la Lliga comenci tan tard. És més, consideren “una barbaritat” que estigui tot aturat fins a l’agost.

En aquest sentit, el Lleida no estaria sol i hi ha més clubs disconformes amb la renovada Lliga que planteja l’RFEF. Val a recordar que el Lleida manté fronts judicials oberts contra l’RFEF per la seua decisió de donar per finalitzada la Lliga sense descensos i amb l’esmentat play-off exprés, del qual queda exclòs el club lleidatà, que en el moment de l’aturada per la pandèmia del Covid estava a tres punts del quart. En els últims dies el club ha presentat diversos recursos davant de l’Audiència Nacional, tant contra resolucions del Consell Superior d’Esports (CSD) com de la mateixa RFEF.

tracking