SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Marc Trilles s'atansa al Nàstic i Joan Oriol apunta a l'Andorra

Molo insisteix que pensa complir contracte

Molo, entrenador del Lleida, a la sala de premsa de l’estadi.

Molo, entrenador del Lleida, a la sala de premsa de l’estadi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mentre el Lleida segueix pendent del pols judicial que ha llançat a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), la gran majoria d’equips de la Segona divisió B han començat a planificar la pròxima temporada i entre els seus objectius figuren diversos jugadors del Lleida. És el cas del defensa central Marc Trilles, que vol el Nàstic de Toni Seligrat i que estaria molt a prop de firmar per dos temporades amb l’equip tarragoní. Un altre defensa blau, Joan Oriol, també era pretès pel Nàstic, però la seua destinació apunta a l’Andorra.

Mentrestant, Molo insisteix en la seua voluntat de complir l’any que li queda. En una entrevista a Catalunya Ràdio, l’entrenador del Lleida reiterava que “tinc un any més de contracte i la meua intenció és complir-lo. També cal veure el que pensa el club, però la meua idea és complir-lo, no se’m passa cap altra cosa pel cap”, va explicar.

El tècnic, que ha rebut ofertes d’altres clubs, ja ha començat a planificar la temporada vinent

Va admetre que ha rebut ofertes d’altres clubs. “Sí, hi ha hagut interès, però això és una cosa normal en el futbol. Si fas una bona temporada els jugadors i els entrenadors reben ofertes. Però en el meu cas tinc clar quins són les meues prioritats i els meus objectius.”

Molo, que té una clàusula de rescissió de 200.000 euros, ja ha començat a planificar la temporada i, encara que vol mantenir al màxim el bloc, sap que no serà fàcil davant de les ofertes que estan rebent jugadors importants.

“Són jugadors molt bons, ho han demostrat aquest any. El que entengui que s’ha de quedar al Lleida que es quedi i el que entengui que se n’ha d’anar, que se’n vagi”, va afegir. Va admetre que “serà un estiu molt llarg”. Molo va tornar a mostrar-se crític amb una temporada en què hi haurà 100 equips.

tracking