SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

David Ballestero renova amb l'Scandiano d'Itàlia

Serà la tercera temporada que el lleidatà competeix al país transalpí || Format al planter de l'Alpicat, també va jugar al Llista

David Ballestero celebra un gol amb el seu equip, l’Scandiano.

David Ballestero celebra un gol amb el seu equip, l’Scandiano.ALBERTO BERTOLANI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador lleidatà David Ballestero continuarà la pròxima temporada a la màxima categoria de l’hoquei italià, després d’haver tancat el seu acord de renovació amb el Roller Hockey Scandiano. Serà la seua segona temporada en aquest equip i la tercera a Itàlia. “Tenia més ofertes d’Itàlia i també de França i Portugal, però he decidit quedar-me a l’Scandiano perquè ja conec els jugadors, m’agrada el club i tinc la possibilitat de seguir a Primera”, explica David, que es va formar al planter de l’Alpicat i que també va jugar durant tres temporades al Lleida Llista.

El jugador destaca que “la lliga italiana és molt atractiva, té molta qualitat i també és un país en el qual es viu molt bé”, explica. “És cert que dins dels meus plans hi ha tornar algun dia a l’OK Lliga, però ara estic molt bé allà.”

Ballestero es queda, de moment, com l’únic jugador lleidatà en l’hoquei italià, després que Pol Franci fitxés pel Manlleu i Roc Llisa, pel Vendrell.

El lleidatà ha passat el confinament a Lleida. “Al març vam venir a passar quatre dies i llavors va saltar tot, per la qual cosa ho he passat aquí. Fa poc vam tornar amb uns altres dos jugadors catalans que juguen allà per recollir roba, perquè ho vam deixar tot i tornarem a finals d’agost”, va assenyalar el lleidatà.

David Ballestero està ara acabant un màster de Nutrició Esportiva.

tracking