SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida porta a l'Audiència Nacional nous documents

Albert Esteve i membres del departament jurídic els van aportar ahir

Albert Esteve es va fer ahir un selfie davant la seu de l’Audiència Nacional.

Albert Esteve es va fer ahir un selfie davant la seu de l’Audiència Nacional.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va aportar ahir nova documentació a l’Audiència Nacional, al Jutjat Central Contenciós Administratiu de la qual ja va presentar fa uns dies diferents recursos contra les resolucions que han permès a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) donar per finalitzada la Lliga de Segona B sense descensos i amb un play-off exprés del qual s’ha quedat fora el club lleidatà.

El president del Lleida, Albert Esteve, acompanyat per diversos membres del departament jurídic de l’entitat, va entregar personalment nova documentació per ampliar les demandes que té presentades. El Lleida sempre ha defensat que, si es podia reprendre la Lliga de Segona divisió, que va tornar ahir amb el Rayo-Albacete i la de Primera, que torna avui amb el Sevilla-Betis, també era possible que es reprengués la Segona divisió B. A més, el Lleida considera que el fet que ara ja no es descarti que el públic pugui tornar a les grades a partir del 29 de juny i que l’RFEF hagi professionalitzat la Segona divisió femenina i el futbol sala, reforça les seues posicions.

Molo, també molt crític amb la decisió de la Federació, va respondre ahir amb ironia a un tuit del Consell Superior d’Esports que deia: “Missatge al món: el nostre turisme és segur, el nostre esport és segur, i t’estem esperant”, animant els turistes a viatjar a Espanya. L’entrenador del Lleida va respondre: “Doncs alguns estem a casa esperant que ens deixeu treballar...”

El Lleida va presentar el 29 de maig a l’Audiència Nacional un recurs contenciós administratiu contra la resolució de la presidenta del Consell Superior d’Esports del 30 d’abril per la qual va acordar que fos la Comissió Delegada de l’RFEF qui resolgués si la temporada 2019-20 havia de ser anul·lada o no. Aquell mateix dia va presentar una cautelaríssima mitjançant la qual demanava la suspensió de la resolució del CSD del 30 d’abril i, per tant, deixés sense efecte les resolucions del 8 de maig de la Comissió Delegada, que resolia l’acabament de la temporada tal com s’està executant. L’1 de maig va presentar dos nous recursos contra resolucions del CSD i l’RFEF.

tracking